Προβλέπεται ότι θα είναι η καλύτερη επένδυση του 2022,…Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει γνωρίσει εκθετική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πλέον νέες οικονομικές προοπτικές και κανόνες. Έχουν αναπτυχθεί πολυάριθμα έργα για την αντιμετώπιση των διαφόρων ζητημάτων που αντιμετωπίζει το συμβατικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για πολλά altcoins, η παρούσα bear market υπήρξε κρίσιμη. Παρά τις πτωτικές τάσεις που γνώρισαν το Tron (TRX) και το Polkadot (DOT), πρωτοβουλίες όπως το Degrain (DGRN) φαίνεται να έχουν σημαντικές δυνατότητες.

Η Polkadot (DOT) βλέπει τους επενδυτές να αγοράζουν στην προπώληση της Degrain

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, το διάγραμμα της Polkadot έχει σημειώσει αύξηση 4%. Η DOT διατήρησε θετικές προοπτικές καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, με αύξηση της αξίας της κατά 7%. Οι ταύροι συγκρατούνται επί του παρόντος από τη δυναμική των τιμών. Οι ταύροι έχουν ανακτήσει τη δύναμή τους μετά την υπέρβαση της στενής αντίστασης των 8 δολαρίων.

Η τεχνική πρόβλεψη προέβλεψε επίσης μια ευνοϊκή κίνηση των τιμών για την DOT. Η αγοραστική δύναμη του altcoin έχει επίσης αυξηθεί, γεγονός που οδήγησε στην αύξηση της τιμής. Το Polkadot θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει το επόμενο επίπεδο φραγμού, εάν η ζήτηση στην αγορά είναι σταθερή. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η τιμή του DOT ήταν 8,15 δολάρια. Το altcoin κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο επίπεδο αντίστασης των 8 δολαρίων.

Το Tron (TRX) δεν θα δει πραγματικές αυξήσεις μέχρι τα μέσα του 2023

Το Tron (TRX) έχει ξεπεράσει τις προηγούμενες επιδόσεις του και έχει αυξηθεί κατά 15% κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ημερών. Στα 0,000002895 BTC, το ζεύγος TRX/BTC παρουσιάζει άνοδο 0,28%.

Τα ημερήσια δεδομένα των τιμών δείχνουν ότι το κρυπτονόμισμα κινείται τώρα μέσω ενός ανοδικού κύματος. Η τιμή επηρεάστηκε από μια εμφανή μάχη εξουσίας μεταξύ των ταύρων και των αρκούδων, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν μπόρεσε να επιτύχει έναν συγκλονιστικό έλεγχο της αγοράς.

Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 0,071 δολάρια, το νόμισμα TRX είχε μια αύξηση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς κατά 3,46 τοις εκατό. Το νόμισμα εμφανίζει όγκο συναλλαγών 557 εκατομμυρίων, υποδεικνύοντας απώλεια 22,18 τοις εκατό κατά την τελευταία ημέρα. Το altcoin έχει πλέον συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 6,5 δισεκατομμυρίων.

Η Degrain (DGRN) ενδέχεται να είναι η καλύτερη επένδυση της χρονιάς

Μεταξύ των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων φέτος είναι το Degrain (DGRN). Γιατί; Το γεγονός ότι ακόμη και το τρομερό OpenSea δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη φιλοδοξία της πλατφόρμας Degrain (DGRN) να καθιερωθεί ως η πρώτη cross-chain αγορά NFT

Προσφέροντας στους χρήστες χαμηλότερο κόστος συναλλαγών, επαρκή ασφάλεια και πλήρη αποκέντρωση, η Degrain (DGRN) αποζημιώνει τους πρώτους επενδυτές της. Αφού η πρώτη φάση της προπώλησης εξαντλήθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, το περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται τώρα στη δεύτερη φάση με αξία 0,06 δολάρια. Πολλοί αναλυτές κρυπτογράφησης προβλέπουν κέρδη πάνω από 8.000% πριν από το τέλος του έτους. Η ομάδα δεν θα επιτρέπεται να πουλήσει κανένα από τα token της για ένα χρόνο και για δέκα χρόνια θα παγώσει η ρευστότητα. Σύμφωνα με εμάς, αυτή θα είναι η πιο σοφή επένδυση για το 2022.

Δικτυακός τόπος: https://degrain.io

Προπώληση: https://presale.degrain.io

Τηλεγράφημα: https://t.me/degrainio

Twitter: https://twitter.com/degrainio

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό είναι ένα χρηματοδοτούμενο δελτίο τύπου και προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Crypto Daily, ούτε προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως νομική, φορολογική, επενδυτική ή χρηματοοικονομική συμβουλή.Leave a comment