ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: Όλες οι τιμές LIVE

Τα κρυπτονομίσματα είναι ένα είδος ψηφιακού νομίσματος στο οποίο χρησιμοποιούνται τεχνικές κρυπτογράφησης για τη ρύθμιση της παραγωγής νομισματικών μονάδων και την επικύρωση της μεταφοράς κεφαλαίων, λειτουργώντας ανεξάρτητα από μια κεντρική τράπεζα.

Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα είναι το Bitcoin (btc), το Ethereum (eth), το Cardano (ada) και το Polkadot (dot), ή άλλες φθηνές εναλλακτικές, όπως το Ripple (xrp).

Σε αυτή τη σελίδα, μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά τις τιμές περισσότερων από 5.000 κρυπτονομισμάτων. Θα βρεις επίσης σημαντικές μετρήσεις όπως η κεφαλαιοποίηση της αγοράς και χρήσιμα εργαλεία για να μετατρέψεις παραδοσιακά νομίσματα (€, $) σε κρυπτονομίσματα. Διάλεξε το κρυπτονόμισμα της επιλογής σου για να δεις την ανάλυση του στα ελληνικά για αρχάριους και να αποφασίσεις πότε να αγοράσεις και πώς να βγάλεις κέρδη από την επένδυση σου στα κρυπτονομίσματα.

# Name Price Changes 24H Changes 7D Market Cap Volume 24H Price Graph (7D)

Name Price Changes 24H

Name Price Changes 24H

Πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα;

Οι πωλητές και οι αγοραστές μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα μέσα από μεσάζοντες. Παρακάτω θα βρεις έναν αναλυτικό κατάλογο για ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές σε online ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

# Όνομα Όγκος (24 ώρες)