Bitcoin Cash (BCH): Τιμή, Τι είναι, Ιστορία, Πώς να αγοράσεις και Νέα


Η τρέχουσα τιμή του Bitcoin Cash είναι €202.56 με κεφαλαιοποίηση αγοράς €3,934,923,597.96. Η τιμή του είναι 3.71% up τις τελευταίες 24 ώρες.


Buy / Sell Bitcoin Cash
 • bitcoin-cash
  Bitcoin Cash (BCH)
 • Live Price
  €202.56
 • 24h %
  3.71%
 • Market Cap
  €3,934,923,597.96
 • Volume
  €146,999,495.40
 • Rank
  18

Υπολογιστής Crypto

Διάγραμμα τιμών


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bitcoin Cash

Αν θέλετε να μάθετε πού να αγοράσετε το Stellar, τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για τη διαπραγμάτευση μετοχών Stellar είναι σήμερα τα Binance, Huobi Global, FTX και CoinTiger. Μπορείτε να βρείτε και άλλα που παρατίθενται στη σελίδα μας για τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Για τι χρησιμοποιείται το Bitcoin Cash;

Το Bitcoin Cash συνδυάζει τη σπανιότητα που μοιάζει με το χρυσό με τη φύση των μετρητών που μπορούν να ξοδευτούν. Με μια περιορισμένη συνολική προσφορά 21 εκατομμυρίων νομισμάτων, το Bitcoin Cash είναι αποδεδειγμένα σπάνιο και, όπως τα φυσικά μετρητά, μπορεί να δαπανηθεί εύκολα. Οι συναλλαγές είναι γρήγορες με τέλη συναλλαγών συνήθως μικρότερα από το ένα δέκατο του λεπτού. Οποιοσδήποτε μπορεί να δέχεται πληρωμές Bitcoin Cash με ένα smartphone ή έναν υπολογιστή.

Το Bitcoin Cash έχει διάφορες περιπτώσεις χρήσης. Εκτός από τις πληρωμές peer-to-peer μεταξύ ιδιωτών, το Bitcoin Cash μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή συμμετεχόντων εμπόρων για αγαθά και υπηρεσίες σε καταστήματα και στο διαδίκτυο. Οι πολύ χαμηλές χρεώσεις επιτρέπουν νέες οικονομίες μικρο-συναλλαγών, όπως φιλοδωρήματα στους δημιουργούς περιεχομένου και ανταμοιβή των χρηστών εφαρμογών με λίγα σεντς. Το Bitcoin Cash μειώνει επίσης τα τέλη και τους χρόνους διακανονισμού για εμβάσματα και διασυνοριακό εμπόριο. Άλλες περιπτώσεις χρήσης περιλαμβάνουν μάρκες, απλοποιημένες έξυπνες συμβάσεις και ιδιωτικές πληρωμές με εργαλεία όπως το CashShuffle και το CashFusion.

Διαφέρει το Bitcoin Cash από το Bitcoin;

Το 2017, το έργο Bitcoin και η κοινότητά του χωρίστηκαν στα δύο λόγω ανησυχιών σχετικά με την επεκτασιμότητα του Bitcoin. Το αποτέλεσμα ήταν μια σκληρή διακλάδωση που δημιούργησε το Bitcoin Cash, ένα νέο κρυπτονόμισμα που θεωρείται από τους υποστηρικτές ως η νόμιμη συνέχεια του έργου Bitcoin ως ομότιμο ηλεκτρονικό χρήμα. Όλοι οι κάτοχοι Bitcoin κατά τη στιγμή της διακλάδωσης (μπλοκ 478.558) έγιναν αυτόματα κάτοχοι του Bitcoin Cash. Το Bitcoin, το οποίο εφευρέθηκε από τον ψευδώνυμο Satoshi Nakomoto παραμένει ένα ξεχωριστό κρυπτονόμισμα.

Σε αντίθεση με το Bitcoin (BTC), το Bitcoin Cash στοχεύει στην κλιμάκωση ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός παγκόσμιου συστήματος πληρωμών. Κατά τη στιγμή της διάσπασης, το μέγεθος του μπλοκ Bitcoin Cash αυξήθηκε από 1MB σε 8MB. Το αυξημένο μέγεθος μπλοκ σημαίνει ότι το Bitcoin Cash μπορεί πλέον να χειριστεί σημαντικά περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS), διατηρώντας παράλληλα τα τέλη εξαιρετικά χαμηλά, επιλύοντας τα προβλήματα καθυστερήσεων πληρωμών και υψηλών τελών που αντιμετώπιζαν ορισμένοι χρήστες στο δίκτυο Bitcoin BTC.

Από τον Οκτώβριο του 2021, το Bitcoin Cash έχει μέγεθος μπλοκ 32MB, σε σύγκριση με το μέγεθος μπλοκ του Bitcoin που είναι 1MB.

Πώς εξορύσσεται το Bitcoin Cash;

Η εξόρυξη είναι η διαδικασία κατά την οποία επιβεβαιώνονται οι νέες συναλλαγές Bitcoin Cash και προστίθενται νέα μπλοκ στην αλυσίδα μπλοκ Bitcoin Cash. Οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν υπολογιστική ισχύ και ηλεκτρική ενέργεια για να επιλύσουν πολύπλοκους γρίφους. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτούν τη δυνατότητα να παράγουν νέα μπλοκ συναλλαγών. Εάν ένα από τα μπλοκ τους γίνει αποδεκτό από το δίκτυο, ο ανθρακωρύχος ή η ομάδα εξόρυξης κερδίζει μια ανταμοιβή μπλοκ με τη μορφή νεοεκδοθέντων Bitcoin Cash.

Η εξόρυξη είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Καθώς η τιμή του Bitcoin Cash στην αγορά αυξάνεται, περισσότεροι εξορύκτες έχουν κίνητρο να φέρουν περισσότερο ρυθμό κατακερματισμού στον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό των εξορύξεων για την παραγωγή μπλοκ και την αποδοχή τους από το δίκτυο Bitcoin Cash. Περισσότεροι ανθρακωρύχοι καθιστούν το δίκτυο πιο ασφαλές αυξάνοντας και διανέμοντας τον ρυθμό κατακερματισμού. Αυτό αποτρέπει έναν μεμονωμένο ανθρακωρύχο από το να έχει τον έλεγχο του δικτύου.

Οποιοσδήποτε μπορεί να εξορύξει Bitcoin Cash. Η εξόρυξη απαιτεί εξειδικευμένο υλικό που ονομάζεται εξοπλισμός εξόρυξης, ο οποίος μπορεί είτε να αγοραστεί είτε να ενοικιαστεί. Οι εξορύκτες πρέπει επίσης να τρέχουν ένα πλήρες λογισμικό κόμβου (με την πλειονότητα των εξορύξεων να τρέχει σήμερα το BCHN) για να δημιουργούν μπλοκ και να συνδέονται με το υπόλοιπο δίκτυο Bitcoin Cash. Η εξόρυξη μπορεί να γίνει ανεξάρτητα, αλλά οι ανθρακωρύχοι συχνά συγκεντρώνουν τον ρυθμό κατακερματισμού τους και μοιράζονται αναλογικά τις κερδισμένες ανταμοιβές μπλοκ.

Πώς αγοράζετε Bitcoin Cash;

Το Bitcoin Cash είναι διαθέσιμο σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης, ανάλογα με την περιοχή σας. Για τον πιο πρόσφατο κατάλογο των ανταλλακτηρίων και των ζευγών συναλλαγών για αυτό το κρυπτονόμισμα, κάντε κλικ στην καρτέλα ζεύγη αγοράς Bitcoin Cash.

Binance, Huobi Global, Coinbase, FTX, Gate.io και άλλα.

Φροντίστε να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν επιλέξετε ένα ανταλλακτήριο για να αγοράσετε Bitcoin Cash, χρησιμοποιώντας την εκπαιδευτική μας πύλη - Alexandria. Ελέγξτε τη βαθιά μας κατάδυση στο Bitcoin Cash και τη διαφορά μεταξύ Bitcoin, Bitcoin Cash και Bitcoin SV.

Για να ελέγξετε ζωντανά την τιμή του Bitcoin Cash στο νόμισμα fiat της επιλογής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μετατροπέα του BankDodecanese απευθείας στη σελίδα του νομίσματος Bitcoin Cash. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την ειδική σελίδα μετατροπέα συναλλαγματικών ισοτιμιών. Δημοφιλή ζεύγη τιμών Bitcoin Cash περιλαμβάνουν: Bitcoin Cash: BCH/USD, BCH/GBP, BCH/AUD και BCH/EUR.

Ιστορικά δεδομένα

Date Price Volume MarketCap

Αγορές / Χρηματιστήρια

# Ανταλλαγή Pair Τιμή Όγκος (24 ώρες) Updated Trust Score

Τεχνική ανάλυση

No technical data available for this coin

Twitter News Feed

Υποβάλετε τις κριτικές σας