BNB (BNB): Τιμή, Τι είναι, Ιστορία, Πώς να αγοράσεις και Νέα


Η τρέχουσα τιμή του BNB είναι €206.42 με κεφαλαιοποίηση αγοράς €31,722,176,926.14. Η τιμή του είναι -2.09% down τις τελευταίες 24 ώρες.


Buy / Sell Binancecoin
 • binancecoin
  BNB (BNB)
 • Live Price
  €206.42
 • 24h %
  -2.09%
 • Market Cap
  €31,722,176,926.14
 • Volume
  €462,210,000.52
 • Rank
  4

Υπολογιστής Crypto

Διάγραμμα τιμών


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Binancecoin

Αν θέλετε να μάθετε πού να αγοράσετε το Binance Coin, τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για τη διαπραγμάτευση μετοχών Binance Coin είναι σήμερα τα Binance, Huobi Global, FTX και CoinTiger. Μπορείτε να βρείτε και άλλα που παρατίθενται στη σελίδα μας για τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Τι είναι το νόμισμα Binance (BNB);

Το Binance ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 και είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως με βάση τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών. Στόχος του Binance είναι να φέρει τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στο προσκήνιο της χρηματοοικονομικής δραστηριότητας παγκοσμίως. Η ιδέα πίσω από το όνομα του Binance είναι να δείξει αυτό το νέο παράδειγμα στα παγκόσμια χρηματοοικονομικά - Binary Finance, ή Binance.

Εκτός του ότι είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, το Binance έχει ξεκινήσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα λειτουργιών για τους χρήστες του. Το δίκτυο Binance περιλαμβάνει την Binance Chain, την Binance Smart Chain, την Binance Academy, το Trust Wallet και τα ερευνητικά έργα, τα οποία χρησιμοποιούν όλες τις δυνάμεις της τεχνολογίας blockchain για να φέρουν τη χρηματοδότηση νέας εποχής στον κόσμο. Το Binance Coin αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιτυχούς λειτουργίας πολλών από τα υποέργα της Binance.

Ποιοι είναι οι ιδρυτές του Binance Coin;

Ο Changpeng Zhao είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Binance. Το 2001, ο Zhao εντάχθηκε στο Bloomberg ως επικεφαλής της ανάπτυξης των tradebook futures. Πέρασε τέσσερα χρόνια στην εταιρεία και αργότερα εντάχθηκε στη Fusion Systems ως εταίρος.

Από το 2013, ο Changpeng Zhao ασχολείται ενεργά με την τεχνολογία blockchain και τα κρυπτονομίσματα. Έγινε επικεφαλής ανάπτυξης στην Blockchain και το 2015 ίδρυσε την BijieTech. Το 2017, ο Zhao εγκαινίασε επίσημα την Binance και έκτοτε είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Ο Yi είναι συνιδρυτής και επικεφαλής μάρκετινγκ στην Binance. Ξεκίνησε την καριέρα της ως τηλεοπτική παρουσιάστρια στο China Travel TV το 2012. Αργότερα, το 2014, η Yi συνίδρυσε το OKCoin, το οποίο ήταν τότε το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο fiat-to-crypto στην Κίνα. Το 2017, ένωσε τις δυνάμεις της με τον Changpeng Zhao και μαζί δημιούργησαν το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης παγκοσμίως - το Binance.

Τι κάνει το νόμισμα Binance μοναδικό;

Το Binance είναι ένα μοναδικό οικοσύστημα αποκεντρωμένων δικτύων που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης σε πολλές χώρες και οι παράπλευροι οργανισμοί της προσελκύουν επίσης σημαντικό ενδιαφέρον.

Ένα από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Binance είναι η αναπτυξιακή της διάθεση. Ενώ η εταιρεία ξεκίνησε μόνο ως ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης το 2017, σήμερα, η Binance έχει εξαπλώσει τις υπηρεσίες της σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, η αποστολή της είναι να γίνει ο πάροχος υπηρεσιών υποδομής για ολόκληρο το οικοσύστημα blockchain.

Από την έναρξη του Binance Coin, το ανταλλακτήριο έχει επίσης επωφεληθεί από το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών για το token. Το BNB πέρασε από μια σημαντική αύξηση της τιμής στις αρχές του 2021, η οποία το έβαλε στο χάρτη των επιχειρηματικών επενδυτών.

Πόσα νομίσματα Binance Coin (BNB) υπάρχουν σε κυκλοφορία;

Υπάρχει μια αρχική μέγιστη προσφορά 200.000.000 κερμάτων BNB, εκ των οποίων 168.137.036 βρίσκονται σε κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η Binance διεξάγει τριμηνιαία καύση της προσφοράς του νομίσματος Binance, με στόχο τη μείωση της συνολικής προσφοράς κατά το ήμισυ - ή 100.000.000 BNB. Στις 18 Ιουλίου 2021 πραγματοποίησε την 16η τριμηνιαία καύση, η οποία άξιζε 390 εκατομμύρια δολάρια σε τιμή Binance Coin κατά τη στιγμή της καύσης. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πιο ακριβή καύση - στις 16 Απριλίου 2021, το ανταλλακτήριο έκαψε σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια αξίας, σε τιμή Binance Coin κατά τη στιγμή της καύσης.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της Binance, ακριβώς το ήμισυ της μέγιστης προσφοράς των BNB tokens διατέθηκε για την αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) και τη δημόσια πώληση του token. Η ICO πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017, λίγο μετά την έναρξη λειτουργίας του ανταλλακτηρίου, και είδε την Binance να συγκεντρώνει 15 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, με την τιμή του Binance Coin να είναι στα 0,10 δολάρια κατά τη διάρκεια της ICO. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του Binance Coin σήμερα, αυτό αντιπροσωπεύει σχεδόν 4200X απόδοση της επένδυσης (ROI). Ένα άλλο 40% της συνολικής προσφοράς, ή περίπου 80.000.000 νομίσματα BNB, διανεμήθηκε μεταξύ των ιδρυτικών μελών και της ομάδας. Τέλος, το υπόλοιπο 10% της μέγιστης προσφοράς μοιράστηκε μεταξύ των επενδυτών-αγγέλων.

Πώς διασφαλίζεται το δίκτυο νομισμάτων Binance;

Αρχικά, το νόμισμα Binance ξεκίνησε ως ένα παραδοσιακό ERC-20 token στην αλυσίδα μπλοκ Ethereum. Αργότερα, η εταιρεία εισήγαγε τη δική της αλυσίδα μπλοκ και τα νομίσματα άρχισαν να εκδίδονται από την αλυσίδα μπλοκ Binance, η οποία διασφαλίζεται από τον μηχανισμό συναίνεσης Tendermint byzantine-fault-tolerant (BFT).

Ενώ οι μάρκες ERC-20 βασίζονται στη συναίνεση με απόδειξη συμμετοχής (PoS), η οποία τους επιτρέπει να είναι εξαιρετικά κλιμακούμενες και επιτρέπει τη δημιουργία έξυπνων συμβάσεων. Σε αντίθεση με το PoS, η αλυσίδα μπλοκ Binance δεν υποστηρίζει λειτουργίες έξυπνων συμβολαίων. Αντίθετα, η αλυσίδα μπλοκ Bitcoin διασφαλίζεται από τη συναίνεση proof-of-work (PoW), η οποία είναι πολύ πιο περιορισμένη και καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής και υπολογιστικής ισχύος.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Binance Coin (BNB);

Ως το αποκλειστικό χρηματικό κουπόνι του ανταλλακτηρίου Binance, ο πιο απλός τρόπος απόκτησης νομισμάτων BNB θα ήταν να τα αγοράσετε μέσω του Binance. Το αρχικό ανταλλακτήριο υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ποικιλία ζευγών συναλλαγών με BNB και έχει επίσης τις καλύτερες τιμές συναλλαγών για το νόμισμα. Από την έναρξη των παιχνιδιών Play2Earn, το ενδιαφέρον για την τιμή BNB to PHP έχει αυξηθεί σημαντικά.

Αν ψάχνετε για εναλλακτικά ανταλλακτήρια όπου μπορείτε να αγοράσετε BNB, το FTX είναι μια καλή επιλογή. Λάβετε υπόψη σας ότι οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι επικίνδυνες, όπως ακριβώς και οι επενδύσεις σε οποιοδήποτε άλλο είδος περιουσιακού στοιχείου.

Για να ελέγξετε ζωντανά την τιμή του νομίσματος Binance Coin στο νόμισμα fiat της επιλογής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μετατροπέα του Bankdodecanese απευθείας στη σελίδα νομίσματος του νομίσματος Binance Coin.

 

Ιστορικά δεδομένα

Date Price Volume MarketCap

Αγορές / Χρηματιστήρια

# Ανταλλαγή Pair Τιμή Όγκος (24 ώρες) Updated Trust Score

Τεχνική ανάλυση

No technical data available for this coin

Twitter News Feed

Υποβάλετε τις κριτικές σας