XRP (XRP): Τιμή, Τι είναι, Ιστορία, Πώς να αγοράσεις και Νέα


Η τρέχουσα τιμή του XRP είναι €0.545 με κεφαλαιοποίηση αγοράς €25,999,308,446.89. Η τιμή του είναι 1.35% υψηλότερη τις τελευταίες 24 ώρες.


Αγορά / Πώληση Ripple
 • ripple
  XRP (XRP)
 • Ζωντανή τιμή
  €0.545
 • 24h %
  1.35%
 • Κεφαλαιοποίηση αγοράς
  €25,999,308,446.89
 • Τόμος
  €3,242,616,066.12
 • Κατάταξη
  8

Υπολογιστής Crypto

Διάγραμμα τιμών


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ripple

Αν θέλετε να μάθετε πού να αγοράσετε το XRP, τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για τη διαπραγμάτευση μετοχών XRP είναι σήμερα τα Binance, Huobi Global, FTX και CoinTiger. Μπορείτε να βρείτε και άλλα που παρατίθενται στη σελίδα μας για τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Τι είναι το XRP;

Αρχικά, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ των XRP, Ripple και RippleNet. Το XRP είναι το νόμισμα που λειτουργεί σε μια ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών που ονομάζεται RippleNet, η οποία βρίσκεται πάνω σε μια βάση δεδομένων κατανεμημένου λογιστικού βιβλίου που ονομάζεται XRP Ledger. Ενώ το RippleNet διοικείται από μια εταιρεία που ονομάζεται Ripple, το XRP Ledger είναι ανοικτού κώδικα και δεν βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ, αλλά στην προαναφερθείσα βάση δεδομένων κατανεμημένου λογιστικού βιβλίου.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το έργο, ανατρέξτε στη βαθιά μας κατάδυση στο XRP.

Η πλατφόρμα πληρωμών RippleNet είναι ένα σύστημα ακαθάριστου διακανονισμού σε πραγματικό χρόνο (RTGS) που έχει ως στόχο να επιτρέψει τις άμεσες νομισματικές συναλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενώ το XRP είναι το κρυπτονόμισμα που είναι εγγενές στο XRP Ledger, μπορείτε στην πραγματικότητα να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε νόμισμα για συναλλαγές στην πλατφόρμα.

Αν και η ιδέα πίσω από την πλατφόρμα πληρωμών Ripple εκφράστηκε για πρώτη φορά το 2004 από τον Ryan Fugger, δεν ήταν παρά μόνο όταν ο Jed McCaleb και ο Chris Larson ανέλαβαν το έργο το 2012, οπότε και άρχισε να δημιουργείται το Ripple (τότε ονομαζόταν επίσης OpenCoin).

Πώς λειτουργεί το XRP;

Το XRP δημιουργήθηκε από την Ripple για να αποτελέσει μια γρήγορη, λιγότερο δαπανηρή και πιο κλιμακούμενη εναλλακτική λύση τόσο σε σχέση με άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όσο και με τις υπάρχουσες πλατφόρμες νομισματικών πληρωμών όπως η SWIFT.

Το λογιστικό βιβλίο του RippleNet συντηρείται από την παγκόσμια κοινότητα XRP, με ενεργό μέλος την εταιρεία Ripple. Το XRP Ledger επεξεργάζεται συναλλαγές περίπου κάθε 3-5 δευτερόλεπτα ή όποτε ανεξάρτητοι κόμβοι επικυρωτές καταλήγουν σε συναίνεση τόσο για τη σειρά όσο και για την εγκυρότητα των συναλλαγών XRP - σε αντίθεση με την εξόρυξη proof-of-work όπως το Bitcoin (BTC). Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει επικυρωτής της Ripple, και ο κατάλογος αποτελείται επί του παρόντος από την Ripple μαζί με πανεπιστήμια, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλους.

Πώς αγοράζετε XRP;

Μπορείτε να αγοράσετε XRP σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο που προσφέρει το ψηφιακό νόμισμα. Για τον πιο πρόσφατο κατάλογο των ανταλλακτηρίων και των ζευγών συναλλαγών για αυτό το κρυπτονόμισμα, κάντε κλικ στην καρτέλα των ζευγών αγοράς. Θυμηθείτε να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν επιλέξετε ένα ανταλλακτήριο!

Πώς αποθηκεύετε το XRP;

Μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε τα XRP σας σε ένα ανταλλακτήριο, όπου το ανταλλακτήριο είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια του περιουσιακού σας στοιχείου, είτε να αποθηκεύσετε τα XRP σας σε ένα ψυχρό ή θερμό πορτοφόλι.

Ιστορικά δεδομένα

Ημερομηνία Τιμή Τόμος MarketCap

Αγορές / Χρηματιστήρια

# Ανταλλαγή Pair Τιμή Όγκος (24 ώρες) Updated

Τεχνική ανάλυση

Twitter News Feed

By eliminating the burdensome pre-funding of destination accounts, On-Demand Liquidity (#ODL) empowers businesses like @Azimo to reduce operational costs, free up working capital and get ahead of the competition. https://on.ripple.com/3fIEKMt

We're looking for a Senior Software Engineer of Developer Operations...have you seen one? 👀

Head to our Careers page to review the role and explore additional Ripple opportunities. https://boards.greenhouse.io/ripple/jobs/3739412

#DidYouKnow ~1.7B people are unbanked? But implementing #CBDCs can help drive greater financial inclusion.

To achieve widespread adoption, banks and fintechs must enable consistent and reliable interoperability. Learn more in this Ripple Drop💧 episode. https://on.ripple.com/3Krcj3S

#ICYMI – We’re excited to bring our proposal for #NFT capabilities to life on NFT-Devnet. 🎉 #Devs can now test building NFT apps and use cases in a beta environment. Learn how to get started. https://on.ripple.com/3FIA5F4

Load More...

Υποβάλετε τις κριτικές σας