ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2012


 • Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπόριο & Υπηρεσίων
 • Μετεγκατάσταση σε Β.Ε.ΠΕ και Επιχειρηματικά Πάρκα
 • Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ


 • ABOUT TRUST ONLINE

  Ρόδος, 12/04/2013

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Πρωτοβουλία της Τράπεζας Δωδεκανήσου για την συγκέντρωση παιδικών βιβλίων για τα σχολεία των νησιών μας.

  Η Τράπεζα Δωδεκανήσου στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει παιδικά βιβλία και να τα διανείμει στις σχολικές βιβλιοθήκες των νησιών μας.

  Όλα ξεκίνησαν στις 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Με αφορμή μια επιστολή από τους μικρούς μαθητές νησιώτικου Δημοτικού, με την οποία ζητούσαν να ενισχυθεί η βιβλιοθήκη τους με περισσότερα βιβλία! Η Τράπεζα Δωδεκανήσου ανταποκρίθηκε άμεσα συγκεντρώνοντας βιβλία, αρχικά μεταξύ των εργαζομένων της.

  Τώρα, η Πρωτοβουλία Συγκέντρωσης Βιβλίων, επεκτείνεται και στους πελάτες-συνεταίρους της Τράπεζας, ώστε να ενισχυθούν οι βιβλιοθήκες σε ακόμη περισσότερα σχολεία των ακριτικών νησιών μας!

  Καλούμε όλους τους συνεταίρους & πελάτες της τράπεζας να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, χαρίζοντας καινούργια ή σε καλή κατάσταση βιβλία.

  Η συγκέντρωση γίνεται σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου, όπου τα βιβλία καταγράφονται ηλεκτρονικά και στη συνέχεια ταξιδεύουν για να προσφέρουν χαρά, γνώση και φαντασία στους μικρούς μαθητές!

  Επισημαίνεται ότι Συνεταιριστική ιδέα πάνω στις αρχές της οποίας δομήθηκε και λειτουργεί η Τράπεζα Δωδεκανήσου είναι άμεσα συνυφασμένη με την έννοια της ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία που στηρίζει την Τράπεζα. Έτσι η Τράπεζα Δωδεκανήσου παρά τις δυσμενείς συνθήκες, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των Δωδεκανησίων, εξακολουθεί να στηρίζει αξιόλογες κοινωνικές δράσεις και να αναλαμβάνει κοινωνικές πρωτοβουλίες, όπως η συγκέντρωση παιδικών βιβλίων για τα σχολεία των νησιών μας.

  Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου και στην ιστοσελίδα: www.bankdodecanese.gr

  ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

  Εφεδρική λειτουργία e-banking
  σε περίπτωση μη λειτουργίας κεντρικού καναλιού e-banking

  Το εξειδικευμένο σύστημα ηλεκτρονικών δοσοληψιών (e-services) σας "λύνει τα χέρια", παρέχοντας σας τη δυνατότητα να εκτελείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές όλο το 24ώρο, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σας.


  ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
  Πιστωτικών καρτών
  2241 0 80 565
  Από Δευτέρα έως Παρασκευή
  08:00 - 18:00

  ΓΡΑΜΜΗ 24x7
  210 6244 684
  για Δήλωση κλοπής ή
  απώλειας κάρτας
   
  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  Παρακαλούμε θυμηθείτε την ευθύνη σας για το περιβάλλον, πριν τυπώσετε οποιοδήποτε έντυπο από την ιστοσελίδα μας. Η Tράπεζα Δωδεκανήσου εφαρμόζει για τη λειτουργία της πρακτικές paperless.
  COPYRIGHT ©ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2011 - ΑΝΑΠΤΥΞΗ © ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - Τελευταία Ενημέρωση