ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2010Ο Όμιλος Συνεταιριστικών Τραπεζών απαρτίζεται από την Πανελλήνια Τράπεζα και τις 16 Συνεταιριστικές Τράπεζες της χώρας. Η έννοια του ομίλου υλοποιείται με τη δημιουργία ενιαίου δικτύου των 217 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα συνδεδεμένων “on-line”, με κοινό δίκτυο ΑΤΜs και συναλλαγές κίνησης κεφαλαίων. Ο Όμιλος λειτουργεί μέσα στα πλαίσια των συνεταιριστικών αρχών, διατηρώντας την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, τη λειτουργία και την αυτοτέλεια κάθε Συνεταιριστικής Τράπεζας.

17 Τράπεζες 230 Καταστήματα

Άπειρες Δυνατότητες από ανθρώπους που γνωρίζουν ...

Δείτε εδώ όλα τα Καταστήματα του Ομίλου Συνεταιριστικών Τραπεζών


Το εξειδικευμένο σύστημα ηλεκτρονικών δοσοληψιών (e-services) σας "λύνει τα χέρια", παρέχοντας σας τη δυνατότητα να εκτελείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές όλο το 24ώρο, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σας.


ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Πιστωτικών καρτών
2241 0 80 565
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00 - 18:00

ΓΡΑΜΜΗ 24x7
210 6244 864
για Δήλωση κλοπής ή
απώλειας κάρτας
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Παρακαλούμε θυμηθείτε την ευθύνη σας για το περιβάλλον, πριν τυπώσετε οποιοδήποτε έντυπο από την ιστοσελίδα μας. Η Tράπεζα Δωδεκανήσου εφαρμόζει για τη λειτουργία της πρακτικές paperless.
COPYRIGHT ©ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2011 - ΑΝΑΠΤΥΞΗ © ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - Τελευταία Ενημέρωση