ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2010Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου ιδρύθηκε το 1994 μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και με την υποστήριξη των παραγωγικών φορέων. Ξεκίνησε τη λειτουργία της ως Τράπεζα τον Νοέμβριο 1995* και σκοπός ήταν να αποκτήσει η Δωδεκάνησος ένα αυτόνομο ισχυρό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, που θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό στην ανάπτυξη του τόπου μας και θα προσφέρει συμφέρουσες  Τραπεζικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους Δωδεκανήσιους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. (Καταστατικό της Τράπεζας)

Μέσα στα 16 χρόνια της επιτυχημένης λειτουργίας της, η Τράπεζα Δωδεκανήσου αναπτύχθηκε δυναμικά, πετυχαίνοντας  μεγέθη  αξιοζήλευτα για τοπική Τράπεζα.

Με Ενεργητικό που υπερβαίνει τα 310 εκατ. Ευρώ, με Ίδια Κεφάλαια άνω των 38 εκατ. Ευρώ, ετήσια κερδοφορία κοντά στα 1,5 εκατ. Ευρώ και μερίδιο αγοράς περίπου στο 10%, αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για την οικονομική ζωή του τόπου, εξυπηρετώντας σήμερα πάνω από 9.700 νοικοκυριά και 11.600 επιχειρήσεις. Απασχολεί συνολικά προσωπικό 133 ατόμων και αριθμεί πάνω από 21.000 μέλη.

Έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 20 καταστημάτων με παρουσία σε 12 νησιά  της Δωδεκανήσου, μεταξύ των οποίων και τα μικρά νησιά του Νομού μας, όπως η Νίσυρος, η Κάσος η Τήλος, οι Λείψοι, και η Χάλκη (μόνο ΑΤΜ) τα οποία απέκτησαν τραπεζική εξυπηρέτηση για πρώτη φορά στην ιστορία τους. 

Από τον Μάρτιο 2007 έχοντας πετύχει πλέον τα μεγέθη και πληρώντας τα κριτήρια που θέτει η  Τράπεζα Ελλάδος, πήρε την άδεια για επέκταση πέρα από τον Νομό Δωδεκάνησου και ως πρώτο βήμα ίδρυσε το κατάστημα στον Πειραιά.

Με αρίστη οργανωτική και τεχνολογική υποδομή και σε στενή συνεργασία με την Πανελλήνια Τράπεζα την τράπεζα ομπρέλα των Ελληνικών Συνεταιριστικών Τραπεζών, προσφέρει σήμερα στα μέλη –πελάτες της μια σειρά από σύγχρονα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τα νοικοκυριά της Δωδεκανήσου. 

Η Τράπεζα με την δυναμική πορεία ανάπτυξης της όλα αυτά τα χρόνια και με την σημερινή ισχυρή της θέση στην τοπική αγορά  απέδειξε ότι διαθέτει την  εγρήγορση, την ευελιξία και τις ισχυρές βάσεις που απαιτούνται στο σημερινό ανταγωνιστικό τραπεζικό περιβάλλον. Αντιλαμβάνεται τα μηνύματα των καιρών, ισχυροποιεί τα δυνατά της σημεία, βελτιώνει τις ελλείψεις της και προσαρμόζεται ώστε να παραμένει πάντοτε ανταγωνιστικήχωρίς όμως να χάνει τον πελατοκεντρικό και τοπικό της χαρακτήρα.

 

*Η ίδρυση και λειτουργία της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Ελλάδα εγκρίθηκε με την απόφαση της ΕΝΠΘ της Τράπεζας της Ελλάδος υπ΄αριθ. 560/15/18.9.95


Το εξειδικευμένο σύστημα ηλεκτρονικών δοσοληψιών (e-services) σας "λύνει τα χέρια", παρέχοντας σας τη δυνατότητα να εκτελείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές όλο το 24ώρο, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σας.


ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Πιστωτικών καρτών
2241 0 80 565
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00 - 18:00

ΓΡΑΜΜΗ 24x7
210 6244 684
για Δήλωση κλοπής ή
απώλειας κάρτας
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Παρακαλούμε θυμηθείτε την ευθύνη σας για το περιβάλλον, πριν τυπώσετε οποιοδήποτε έντυπο από την ιστοσελίδα μας. Η Tράπεζα Δωδεκανήσου εφαρμόζει για τη λειτουργία της πρακτικές paperless.
COPYRIGHT ©ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2011 - ΑΝΑΠΤΥΞΗ © ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - Τελευταία Ενημέρωση