ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2010Η Τράπεζα Δωδεκανήσου σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα ευέλικτων λογαριασμών (καταθετικών, χορηγητικών) καθώς και πλήθος τραπεζικών υπηρεσιών για να επιλέξετε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Οι παραδοσιακοί λογαριασμοί ταμιευτηρίου, όψεως και τρεχούμενοι, σας εξασφαλίζουν καθημερινή ρευστότητα και απόδοση με κλιμακούμενα επιτόκια, ανάλογα με το ύψος της κατάθεσης αλλά και τον αριθμό των μερίδων που διαθέτετε.

Οι προθεσμιακές μας καταθέσεις εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις στα χρήματα σας χωρίς το ρίσκο άλλων μορφών επένδυσης.

Καλύψτε άμεσα τις προσωπικές- καταναλωτικές σας ανάγκες με τα προσωπικά δάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου!

Η Τράπεζά μας σας προσφέρει προσωπικά δάνεια για τη χρηματοδότηση των αναγκών και των επιθυμιών σας, με αποπληρωμή με δόσεις και με διάρκεια προσαρμοσμένη στις δυνατότητές σας και ανάλογα με τις παρεχόμενες προς την Τράπεζα εξασφαλίσεις.

Στηρίζοντας τους νέους στην περίοδο των σπουδών τους, η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου σας προσφέρει σπουδαστικά δάνεια για:

  • Κάλυψη προσωπικών αναγκών φοιτητών και σπουδαστών

  • Πληρωμή διδάκτρων

  • Αγορά φοιτητικής στέγης

Τα σπουδαστικά δάνεια χορηγούνται σε όσους σπουδάζουν σε ελληνικά ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών, ξένα πανεπιστήμια και σε όλα τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου προσφέρει στεγαστικά δάνεια για την απόκτηση κύριας ή δευτερεύουσας κατοικίας. Το δάνειο χορηγείται για:

  • Αγορά αποπερατωμένης κατοικίας ή διαμερίσματος

  • Ανέγερση ή αποπεράτωση κατοικίας

  • Επισκευή, επέκταση, βελτίωση υφιστάμενου οικήματος

  • Αγορά οικοπέδου για ανέγερση κατοικίας

  • Δάνεια που συνδυάζουν τα παραπάνω, με προσαρμογές στις ανάγκες του δανειολήπτη.


Το εξειδικευμένο σύστημα ηλεκτρονικών δοσοληψιών (e-services) σας "λύνει τα χέρια", παρέχοντας σας τη δυνατότητα να εκτελείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές όλο το 24ώρο, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σας.


ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Πιστωτικών καρτών
2241 0 80 565
Από Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00 - 18:00

ΓΡΑΜΜΗ 24x7
210 6244 684
για Δήλωση κλοπής ή
απώλειας κάρτας
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Παρακαλούμε θυμηθείτε την ευθύνη σας για το περιβάλλον, πριν τυπώσετε οποιοδήποτε έντυπο από την ιστοσελίδα μας. Η Tράπεζα Δωδεκανήσου εφαρμόζει για τη λειτουργία της πρακτικές paperless.
COPYRIGHT ©ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2011 - ΑΝΑΠΤΥΞΗ © ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - Τελευταία Ενημέρωση