Αρχική Σελίδα
 

2/12/2002
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Συμμετοχή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην διαχείριση των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΠΕΠ 2002-2006
-aaa
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ είναι μια από τις Ελληνικές Τράπεζες που θα διαχειρισθούν τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα ΠΕΠ 2002-2006 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις Μ.Μ.Ε. και ειδικότερα για τις ενότητες:
1)Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας - Καινοτομίας των Μ.Μ.Ε. στην μεταποίηση
2)Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας στον Τουρισμό.
Η Τράπεζα θα δέχεται αιτήματα για τα ΠΕΠ 2002-226 σε 4 καταστήματα της, στο Κεντρικό Ρόδου, στην Κω, στην Κάλυμνο και στην Κάρπαθο. Στα καταστήματα αυτά έχουν ήδη ορισθεί τα υπεύθυνα στελέχη για την παραλαβή των αιτήσεων και τον χειρισμό των προγραμμάτων, οι οποίοι και παρακολούθησαν σχετικό επιμορφωτικό σεμινάριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοσοφία των ΠΕΠ άπτεται πλήρως της στρατηγικής της Τράπεζας Δωδεκανήσου για την ενίσχυση της μικρομεσαίας Δωδεκανησιακής επιχείρησης.
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου συνεχίζοντας την δυναμική της ανάπτυξη έθεσε σε λειτουργία, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2002 το 10ο Κατάστημα της στην Κάσο, το 6ο νησί που έχει πλέον παρουσία μετά την Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Νίσυρο και Κάρπαθο.
Παράλληλα συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες στο νέο ιδιόκτητο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, το οποίο αναμένεται να στις αρχές του 2003.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services