Αρχική Σελίδα
 

30/7/2010
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου ξεκινά την λειτουργία του το Κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκάνησου στην ΠΑΤΜΟ.
-aaa
Την Δευτέρα 2 Αυγούστου ξεκινά την λειτουργία του το νέο Κατάστημα της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στη ΠΑΤΜΟ, το οποίο ας σημειωθεί είναι το 20ο του Δικτύου της, ενώ η Πάτμος το 12ο νησί στο οποίο θα έχει πλέον παρουσία η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του Καταστήματος θα τελεσθεί Αγιασμός την Κυριακή 1 Αυγούστου ώρα 11.00, από τον Άγιο Καθηγούμενο και Πατριαρχικό Έξαρχο Πάτμου Αρχιμανδρίτη κ. Αντίπα.

Από πλευράς της Τράπεζας θα παρευρεθούν ο Επίτιμος Πρόεδρος κος Β. Μηναϊδης, ο Πρόεδρος κος Γ. Φρόνας, ο Β Αντιπρόεδρος της Τραπεζας κος Ν. Πουλιού, το μέλος του Δ.Σ. κος Β. Καραγιάννης και ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμ. Καρυδάκης.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Πλατεία Σκάλας της Πάτμου είναι άρτια εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τραπεζική τεχνολογία, σε έναν χώρο που δένει με την φιλοσοφία του Πιστωτικού Ιδρύματος αλλά και τον χαρακτήρα του νησιού.

Η ίδρυση του καταστήματος Πάτμου σηματοδοτεί το αυξημένο ενδιαφέρον της Τράπεζας Δωδεκανήσου για το δυναμικά αναπτυσσόμενο νησί και την επιθυμία της για την διεκδίκηση μιας ισχυρής θέσης στην τοπική αγορά και αναμένεται ότι τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις του νησιού θα στηρίξουν τη Τράπεζα αντιλαμβανόμενοι τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί της .

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ είναι σήμερα ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο Τοπικό Πιστωτικό Ίδρυμα με σύγχρονες υπηρεσίες και ανταγωνιστικότατα προϊόντα, τα οποία ας σημειωθεί δεν κρύβουν επιπλέον έξοδα και επιβαρύνσεις. Παρέχει άριστη προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες / συνεταίρους της και ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σχεδιασμένων έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τον αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην Τοπική οικονομία, είναι τα στοιχεία που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των Δωδεκανησίων και οδήγησαν την Τράπεζα στην θέση που βρίσκεται σήμερα. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τον αριθμό των Συνεταίρων της που ξεπερνούν πλέον τους 21.000 αλλά και από την συνεχώς ανοδική πορεία των μεγεθών της.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services