Αρχική Σελίδα
 

12/11/2010
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Επεκτάθηκε το κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κάρπαθο Τελέσθηκε Αγιασμός την Τέταρτη 10 Νοέμβριου 2010
-aaa
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαμόρφωσης και επέκτασης του Καταστήματος της Τράπεζας στην Κάρπαθο, τελέσθηκε την Τετάρτη 10 Νοέμβριου 2010 ώρα 10.00, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπάθου & Κάσου, ο Αγιασμός του ανανεωμένου πλέον καταστήματος.
Στον Αγιασμό παραβρεθήκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της Καρπάθου, ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβούλιου & της Διοίκησης της Τράπεζας και πλήθος κόσμου.
Η δυναμική πορεία ανάπτυξης των εργασιών του Καταστήματος Καρπάθου επέβαλε την ανανέωση και την επέκταση του σε μεγαλύτερο χώρο, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεταίρων / πελατών της Τράπεζας στην Κάρπαθο.
Η ανανέωση του καταστήματος Κω συμπίπτει με τα 15 χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας και καταδεικνύει τη δυναμική της Τράπεζα Δωδεκανήσου, αλλά και το ιδιαίτερο βάρος που αυτή δίνει η στο νησί της Καρπάθου, το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερα δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, κυρίως στον τουρισμό.
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας, ξεκινά μια σειρά ενεργειών οι οποίες σκοπό έχουν να καταδείξουν τον αναπτυξιακό της ρόλο στην τοπική οικονομία και να επιβραβεύσουν τους πάνω από 22.000 συνεταίρους της για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος γνωστοποιείται ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσει την Τέταρτη 1 Δεκεμβρίου, έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της, με σκοπό την προσαρμογή του στις αλλαγές που ορίζει το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Τραπεζών.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services