Αρχική Σελίδα
 

23/8/2011
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Σε νέο μεγαλύτερο χώρο, από την Δευτέρα 22 Αυγούστου το κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Λάρδο.
-aaa
Από την Δευτέρα 22/8 η Κινητή Μονάδα της Τράπεζας στην Λάρδο μεταστεγάζεται σε νέο μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο της περιοχής. Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών θα τελεσθεί ως είθισται ο Αγιασμός του καταστήματος στις 9 το πρωί. Στον Αγιασμό θα παραβρεθούν ο χωρικός Αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Λινδίων και Νοτίας Ρόδου κ. Παλαιολόγος καθώς και το τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λάρδου, ο Πρόεδρος και μελή του Δ.Σ., ο Γενικός Διευθυντής και στελέχη της Τράπεζας.

Η δυναμική πορεία ανάπτυξης των εργασιών του Καταστήματος Λάρδου επέβαλε την μεταστέγαση του σε μεγαλύτερο χώρο, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεταίρων / πελατών της Τράπεζας στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ρόδου. Η ενέργεια αυτή σηματοδοτεί επίσης και το ιδιαίτερο βάρος που δίνει η Τράπεζα στην Νότια Ρόδο η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερα δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, κυρίως στον τουρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 23 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για την υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ενός υπαλλήλου για ορισμένο χρόνο, στην Διεύθυνση Πληροφορικής και Οργάνωσης. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονται ή θα αποστέλλονται μόνο στo Κεντρικό Κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Ρόδο (Εθν. Αντιστάσεως 51, 85100 Ρόδος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αντωνόπουλο (22410 80550). Λεπτομέρειες επίσης στο website της Τράπεζας στην Διεύθυνση www.bankdodecanese.gr .

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services