Αρχική Σελίδα
 

5/9/2011
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Έκτακτη Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας
-aaa
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας .

Ρόδος, 5 Σεπτεμβρίου 2011


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, με βάση το Καταστατικό της Τράπεζας, αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 με κύριο θέμα την διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Η θητεία του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 20/10/2011, γι΄αυτό οι εκλογές προκηρύχθηκαν για την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και θα διεξαχθούν στην Ρόδο (αίθουσα Ροδινιού) και στα Καταστήματα της Τράπεζας σε Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Κάρπαθο, Πάτμο, Πειραιά, Σορωνή, Αρχάγγελο, Κάσο και Νίσυρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όλοι οι Συνεταίροι που θα έχουν εγγραφεί στην Τράπεζα μέχρι και τις 16/09/2011 και θα έχουν εξοφλήσει πλήρως την υποχρεωτική συνεταιριστική τους μερίδα.

Για το εννεαμελές Δ.Σ. της Τράπεζας, δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσα φυσικά πρόσωπα-μέλη έχουν εγγραφεί στην Τράπεζα και έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 και έχουν καταβάλει το σχετικό παράβολο των 100€. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Τράπεζας, θα πρέπει να έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services