Αρχική Σελίδα
 

13/9/2011
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
-aaa
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Καλούνται τα μέλη της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ. να λάβουν μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00μ.μ. (επτά το απόγευμα), στην αίθουσα Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, (2ος όροφος) στην οδό Γρ. Λαμπράκη στη Ρόδο, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :

Θέμα 1ο: Έγκριση εισόδου στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου όλων των Συνεταίρων που εγράφησαν από την 01/06/2011 μέχρι τις 16/09/2011, μετά από σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Θέμα 2ο: Τροποποίηση - Συμπλήρωση των Άρθρων του Καταστατικού.

Θέμα 3ο: Διενέργεια αρχαιρεσιών για την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011. Αν πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί οριστικά την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας θα διενεργηθούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011, από τις 08:00 έως τις 19:00. Οι εκλογές θα γίνουν στα παρακάτω Καταστήματα της Τράπεζας: Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Λέρου, Πάτμου, Νισύρου, Πειραιά, Κάσου, Αρχαγγέλου και Σορωνής, καθώς και στο «ΡΟΔΙΝΙ» στον Δήμο της Ρόδου.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν οι Συνεταίροι που έχουν εγγραφεί και έχουν εξοφλήσει πλήρως την υποχρεωτική συνεταιριστική τους μερίδα μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου 2011. Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στις εκλογές γίνεται με αυτοπρόσωπη φυσική παρουσία των μελών (απαγορεύονται οι εξουσιοδοτήσεις) ή με τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα των Ν.Π.Ι.Δ.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services