Αρχική Σελίδα
 

17/10/2011
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Αποτελέσματα Εκλογών 2011 για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου
-aaa
Ρόδος, 17 Οκτωβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Αποτελέσματα Εκλογών 2011 για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, το οποίο θα έχει τετραετή θητεία.

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη ομαλά και σε καλό κλίμα, ενώ χάρη στην τεχνολογική οργάνωση της Τράπεζας, στο κύριο εκλογικό κέντρο στο Ροδίνι, υπήρχε ζωντανή μετάδοση της ροής της ψηφοφορίας αλλά και της καταμέτρησης των ψήφων, από όλα τα εκλογικά κέντρα.

Η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον δυναμισμό της Τράπεζας. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 3.336 συνολικά, στα 12 εκλογικά τμήματα, σε Ροδίνι, Σορωνή, Αρχάγγελο, Κω, Νίσυρο, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Σύμη, Κάρπαθο, Κάσο και Πειραιά. Αναλυτικά οι υποψήφιοι έλαβαν:

1. ΦΡΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ 1.058
2. ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 695
3. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 535
4. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 522
5. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗ 419
6. ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ 400
7. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΚΕ 373
8. ΠΟΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗ 366
9. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 353
----------------------------------------------------------------------
10. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 279
11. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 275
12. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 242

Οι εννέα πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Τις προσεχείς ημέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα συγκροτηθεί σε σώμα για την ανάδειξη του Προεδρείου.

Επισημαίνεται ότι τα περισσότερα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. επανεξελέγησαν και στο νέο Δ.Σ. , γεγονός που αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης των συνεταίρων προς την Διοίκηση της Τράπεζας και αναγνώριση του έργου που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στην Τράπεζα Δωδεκανήσου, δεδομένης μάλιστα της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης των τελευταίων χρόνων.

Το νέο Δ.Σ. με την προσθήκη τεσσάρων νέων μελών, εκ των οποίων δυο από Ρόδο, ένας από Κω & ένας από Κάλυμνο, καλείται να οδηγήσει την Τράπεζα Δωδεκανήσου σε μια νέα δυναμική πορεία ανάπτυξης, ενισχύοντας περαιτέρω τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική οικονομία της Δωδεκανήσου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services