Αρχική Σελίδα
 

24/10/2011
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-aaa
Ρόδος, 24 Οκτωβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011, συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, με κύριο θέμα την συγκρότηση του σε σώμα.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ψηφοφορίας, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα διοικήσει την Τράπεζα τα επόμενα 4 χρόνια είναι η ακόλουθη:

-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Γεώργιος Φρόνας
-Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Κωνσταντίνος Κωσταρίδης
-Β‘ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Παναγιώτης Χατζημανώλης
-ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. : Νικόλαος Παπασταματίου
-ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ. : Ιωάννης Παπαβασιλείου
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. & Επόπτης Βορείου Συγκροτήματος : Ευάγγελος Μουζουράκης
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Ιωάννης Χατζηλαζάρου
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Εμμανουήλ Πολιάς
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Ιωάννης Διαμαντής

Η εκλογή όλων των μελών του Προεδρείου υπήρξε ομόφωνη.

Μετά την συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, ακολούθησε ενημέρωση των νεοεισερχομένων μελών για τα τρέχοντα θέματα της Τράπεζας.

Το νέο Συμβούλιο αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά των απερχόμενων μελών του προηγούμενου Συμβουλίου, κ.κ. Νίκου Πουλιού, Πάρι Κακά, Βασίλη Καραγιάννη & Γιώργου Κωνσταντινίδη, τους κάλεσε μαζί και με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Τράπεζας κο Βάσω Μηναιδη, να σταθούν δίπλα στο νέο Δ. Σ. και να συνεχίζουν να στηρίζουν την Τράπεζα.

Τέλος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γεώργιος Φρόνας τόνισε ότι : «Το έργο της δημιουργίας και της ανάπτυξης της Τράπεζας Δωδεκανήσου ήταν και είναι μια δουλειά ομαδική. Ένα έργο πολλών ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια με όραμα, πίστη, αδιαπραγμάτευτες αρχές και σκληρή δουλεία, οικοδόμησαν μια εύρωστη οικονομικά και δυναμικά αναπτυσσόμενη Τράπεζα, που πάνω από όλα είναι η δική μας Τράπεζα, η Τράπεζα του τόπου μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καλείται να διοικήσει την Τράπεζα, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, εν μέσω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Σας διαβεβαιώνω ότι θα διαχειριστούμε την Τράπεζα με σύνεση & αποτελεσματικότητα, με πίστη στις αρχές της διαφάνειας & της ανιδιοτελούς προσφοράς αλλά και με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και στους συνεταίρους μας.

Καλώ όλους τους συνεταίρους μας την δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, να συνεχίσουν να στηρίζουν την Τράπεζα μας, την Τράπεζα του τόπου μας. Στόχος όλων μας είναι, σε πείσμα των καιρών, να οδηγήσουμε την Τράπεζα μας σε μια νέα δυναμική τροχιά ανάπτυξης ενισχύοντας τον ουσιαστικό της ρόλο στην ανάπτυξη και την οικονομική ευρωστία του Τόπου και των ανθρώπων της.»

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services