Αρχική Σελίδα
 

14/4/2009
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων της Τράπεζας Δωδεκανήσου και προσφορές/διευκολύνσεις προς τους πελάτες καταναλωτικής πίστης
-aaa
Σε συνέχεια των μειώσεων του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η Τράπεζα Δωδεκανήσου προχώρησε σε μείωση του βασικού επιτοκίου χορηγήσεων της κατά 0.50%. Κατά συνεπεία αντίστοιχα μειώθηκαν τα επιτόκια των υφισταμένων επιχειρηματικών δανείων που βάση σύμβασης καθορίζονται από αυτό, ενώ ανάλογη ήταν η μείωση των επιτοκίων και στα δάνεια καταναλωτικής και στεγαστικής πίστης με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Παράλληλα η Τράπεζα προσφέρει μέχρι 31 Μαΐου 2009 μια σειρά προσφορών και διευκολύνσεων στους υπάρχοντες πελάτες/μέλη της με καταναλωτικά ή ανοιχτά δάνεια και πιστωτικές κάρτες 12 visa που τους βοηθούν να οργανώσουν καλύτερα τα οικονομικά τους. Συγκεκριμένα:

-Σε όλους τους κατόχους ενήμερων Καταναλωτικών Δανείων ή δανείων «Μεταφορά Δωδεκανήσου» παρέχεται η δυνατότητα μείωσης της μηνιαίας δόσης του δανείου με αναπροσαρμογή της διάρκειας τους. Όποιος επιθυμεί να κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας θα πρέπει να επισκεφτεί το Κατάστημα με το οποίο συνεργάζεται για να υποβάλει σχετική αίτηση, μέχρι 31 Μαΐου 2009.

-Σε όλους τους κατόχους ενήμερων Ανοιχτών Δανείων παρέχεται αυτόματα παράλειψη των 2 επόμενων μηνιαίων καταβολών Μαΐου & Ιουνίου χωρίς την χρέωση τόκων υπερημερίας. Έτσι μπορεί να παραληφθεί η πληρωμή τους χωρίς καμία επιβάρυνση.

-Στους κατόχους ενήμερων πιστωτικών καρτών 12 visa classic παρέχεται μηδενική ελάχιστη καταβολή, για τον μήνα Απρίλιο χωρίς την χρέωση τόκων υπερημερίας. Οι κάτοχοι των καρτών θα ενημερωθούν για την μηδενική καταβολή με σχετικό μήνυμα στο λογαριασμό τους με ημερομηνία 09/04/2009.
Τα μέλη πελάτες της Τράπεζας έχουν ήδη ενημερωθεί με σχετική επιστολή για τις παραπάνω δυνατότητες που τους προσφέρονται.

Οι ενέργειες αυτές αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, που είναι η στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων του τόπου μας και η παροχή άριστης τραπεζικής εξυπηρέτησης στα μέλη /πελάτες της.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services