Αρχική Σελίδα
 

15/10/2009
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Αυξημένα τα κέρδη 9μηνου 2009 της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - Ουσιαστική η στήριξη που παρέχει στην τοπική οικονομία, τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.
-aaa
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου συνεχίζοντας την ανοδική πορεία ανάπτυξης της, παρουσίασε για το 9μηνο 2009, κέρδη ύψους 1.950.263 € τα οποία είναι αυξημένα κατά 6,3% σε σχέση με τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό 2009.

Με δεδομένη τη συστηματική πολιτική μείωσης των επιτοκίων που εφάρμοσε το 2009 και την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, τα αποτελέσματα αυτά κρίνονται πολύ ικανοποιητικά αποδεικνύοντας ότι η Τράπεζα Δωδεκανήσου μετά από 15 χρονιά επιτυχημένης λειτουργίας εχει εδραιωθεί πάνω σε γερές οικονομικές βάσεις και αποτελεί ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για τη Δωδεκάνησο.

Με μεγέθη αξιοζήλευτα για τοπική Τράπεζα, στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά του τόπου μας, χρηματοδοτώντας τις ανάγκες τους με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα σχεδιασμένα στα μέτρα τους. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι οι χορηγήσεις προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, το 9μηνο 2009 ανήλθαν συνολικά στα 244 εκατομμύρια Ευρώ, αποτελώντας ουσιαστική στήριξη της τοπικής οικονομίας και συμβάλλοντας στην εξομάλυνση των συνεπειών της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης στην περιοχή μας.

Αντίστοιχα οι καταθέσεις τις οποίες εμπιστευθήκαν οι Δωδεκανήσιοι στην Τράπεζα το ίδιο διάστημα ανήλθαν στα 310 εκατομμύρια Ευρω, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι Δωδεκανήσιοι, οι οποίοι σήμερα ξεπερνούν τα 22.000 μέλη.

Η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του τόπου μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της Τράπεζας Δωδεκανήσου. Η στήριξη αυτή παρέχεται όχι μόνο μέσα από την άμεση νέα χρηματοδότηση ή τη ρύθμιση υπαρχόντων οφειλών αλλά και από την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη για την αξιοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων και των επιδοτήσεων που αυτά παρέχουν .

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου με μεγάλη εμπειρία, εξειδικευμένα στελέχη και βαθειά γνώση, ως φορέας υποδοχής του ΕΣΠΑ δέχεται ήδη αιτήσεις υπαγωγής επιχειρήσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, στις οποίες παρέχει την δυνατότητα προεξόφλησης του 100% της εγκεκριμένης επιδότησης, αλλά και δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης με ευνοϊκούς ορούς.

Όσες επομένως μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, μπορούν άμεσα να αποταθούν στα καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services