Αρχική Σελίδα
 

14/11/2003
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου
-aaa
Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2003 , συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, με κύριο θέμα την συγκρότηση του σε σώμα.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ψηφοφορίας, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα διοικήσει την Τράπεζα τα επόμενα 4 χρόνια είναι η ακόλουθη:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Βασίλειος Μηναϊδης
- Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Βασίλειος Υψηλάντης
- Β‘ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Ιωάννης Καρανικόλας
- ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. : Γεώργιος Φρόνας
- ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ. : Κωνσταντίνος Κωσταρίδης
- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Στέργος Παρασκευάς
- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ
- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Θεόφιλος Μαρίνος
- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Γεώργιος Σπύρου

Για την θέση του Προέδρου υπέβαλαν υποψηφιότητα ο κ. Β. Μηναίδης, ο οποίος και εκλέχθηκε καθώς στην σχετική ψηφοφορία έλαβε 5 ψήφους και ο κ. Στ. Παρασκευάς, ο οποίος έλαβε 4 ψήφους.

Για τη θέση του Α Αντιπροέδρου, υπέβαλε υποψηφιότητα μόνο ο κ. Β. Υψηλάντης, ο οποίος και εκλέχθηκε ομόφωνα με 9 ψήφους .

Για την θέση του Β Αντιπροέδρου υπέβαλαν υποψηφιότητα ο κ. Ι. Καρανικόλας , ο οποίος και εκλέχθηκε καθώς στην σχετική ψηφοφορία έλαβε 5 ψήφους και ο κ. Γ. Σπύρου, ο οποίος έλαβε 4 ψήφους.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα, υπέβαλε υποψηφιότητα μόνο ο κ. Γ. Φρόνας, ο οποίος και εκλέχθηκε ομόφωνα με 9 ψήφους .

Για τη θέση του Ταμία, υπέβαλε υποψηφιότητα μόνο ο κ. Κ. Κωσταρίδης ο οποίος και εκλέχθηκε ομόφωνα με 9 ψήφους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας με την έναρξη της θητείας του απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Δωδεκανήσιους να ενισχύσουν την προσπάθεια του και να εγγραφούν μέλη στην Τράπεζα, με στόχο την ενδυνάμωση του Πιστωτικού μας ιδρύματος και την ανάδειξη του σε μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και των τοπικών επιχειρήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services