Αρχική Σελίδα
 

19/7/2004
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ
-aaa
Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2004, ώρα 6.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και με αθρόα προσέλευση Τηλίων, τα επίσημα εγκαίνια της Νέας Υπηρεσιακής Μονάδας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Τήλο.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απεύθυναν θερμό χαιρετισμό οι Βουλευτές του Νομού κ.κ. Αν. Καραμάριος και Β. Χρύσης, ο Δήμαρχος του νησιού κος Αν. Αλειφέρης, ενώ ο Νομάρχης Δωδεκανήσου κος Γ. Μαχαιρίδης επισκέφθηκε την Τήλο και το κατάστημα της Τράπεζας την επόμενη ημέρα. Χαιρετισμό απέστειλε επίσης με επιστολή του και ο Υπουργός Αιγαίου κος Αρ. Παυλίδης.

Όλοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου για την ίδρυση της σύγχρονης αυτής Τραπεζικής μονάδας στην Τήλο και τόνισαν τον σημαντικό ρόλο της στην ανάπτυξη του νησιού.

Παρόντες στη εκδήλωση ήταν επίσης οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κος Δημ. Καραγιώργης και κα Ανδρ. Μπαφιτη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τηλίων Ρόδου «Ο Άγιος Παντελεήμονας» κ. Παπαεμανουηλ, ο εκπρόσωπος των Ξενοδόχων της Τήλου κ. Ηλίας Χρυσαφης, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και συλλόγων του νησιού.

Από την πλευρά της Τράπεζας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Β. Μηναϊδης, ο Α Αντιπρόεδρος κος Β. Υψηλάντης, ο Γενικός Γραμματέας κος Γ. Φρόνας, τα μέλη του Δ.Σ κος Στ. Παρασκευάς και κος Θ. Μαρίνος, ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμ. Καρυδάκης και στελέχη της Τράπεζας.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ. Σ. επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «Η Τράπεζα Δωδεκάνησου είναι από σήμερα εδώ στην Τήλο, δίνοντας για πρώτη φορά άμεση τραπεζική πρόσβαση στους Τηλιους, αλλάζοντας την οικονομική φυσιογνωμία του νησιού και αποδεικνύοντας ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των μικρών νησιών του Νομού μας.»

Οι κάτοικοι της Τήλου και οι απόδημοι Τήλιοι αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Τραπεζικής μας μονάδας στην ανάπτυξη και την ευημερία του Νησιού, αναμένεται να υποστηρίξουν θερμά την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, εγγραφόμενοι ως μέλη και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services