Αρχική Σελίδα
 

3/08/2004
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Από 1η Αυγούστου στη ΧΑΛΚΗ λειτουργεί ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου
-aaa
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Τράπεζα Δωδεκανήσου, πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει Τραπεζικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους Δωδεκανησίους, εγκατέστησε στη Χάλκη σύγχρονο τραπεζικό μηχάνημα ΑΤΜ το οποίο ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του από την 1η Αυγούστου.

Το ΑΤΜ εγκατασταθηκε στο λιμάνι του νησιού σε χώρο που παραχώρησε στην Τράπεζα ο Δήμος Χάλκης και είναι το 14ο ΑΤΜ του δικτύου Dodecanet της Τράπεζας Δωδεκανησου, ενώ η Χάλκη είναι το 8ο νησί του Νομού μας στο οποίο έχει πλέον παρουσία η Τραπεζα Δωδεκανησου.

Το ΑΤΜ, δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Μastercard, Maestro, Electron κλπ όλων των Ελληνικών και Ξένων Τραπεζών, ενώ μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔIAΣ, οι πελάτες όλων των Ελληνικών Τραπεζών, μπορούν να κάνουν αναλήψεις απευθείας από τους λογαριασμούς τους.

Με την εγκατασταση του ΑΤΜ η Χαλκη θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες γεγονός που θα διευκολύνει ιδιαίτερα τόσο τους κάτοικους όσο και τους επισκέπτες του νησιού. Ο Δήμος Χάλκης αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα αυτής της κίνησης της Τράπεζας Δωδεκανήσου και την συμβολή της στην ανάπτυξη του νησιού, απέστειλε θερμή ευχαριστήρια επιστολή.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται επίσης οι εργασίες της μονάδας της Τράπεζας στα Καρδάμαινα της Κω. Η Μονάδα στα Καρδάμαινα προγραμματίζεται να λειτουργήσει εντός του Αυγούστου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κω.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services