Αρχική Σελίδα
 

26/1/2005
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνεταιριστικών Τραπεζών, θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη ΡΟΔΟ
-aaa
Η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνεταιριστικών Τραπεζών (E.A.C.B.), θα διεξαχθεί στην Ρόδο, στις 3 Ιουνίου 2005. Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συνεταιριστικών Τραπεζών μέσω του Γενικού Γραμματέα της κου Guider εξέφρασε την επιθυμία να πραγματοποιήσει την φετινή Γενική Συνέλευση της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο. Η επιλογή αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και αποδεικνύει τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη και την προώθηση της Συνεταιριστικής Πίστης στην Ελλάδα. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κος Guider είχε έρθει στη Ρόδο προσκεκλημένος της Τράπεζας Δωδεκάνησου για τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων της και όπως ο ίδιος δήλωσε στην ομιλία του, έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την άριστη οργάνωση και την δυναμική πορεία ανάπτυξης της Τράπεζας μας.

Λόγω της Συνέλευσης αναμένεται να έρθουν τον Ιούνιο στη Ρόδο οι Πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των κυριοτέρων Ευρωπαϊκών Συνεταιριστικών Τραπεζών όπως οι Γαλλικές Credit Agricole και Credit Mutuel, η Ολλανδική Rabobank , η Γερμανική DZ -BANK και άλλες. Καθώς ο θεσμός των Συνεταιριστικών Τραπεζών στην Ευρώπη έχει ιστορία πάνω από 150 χρόνια και είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος, οι Τράπεζες αυτές αποτελούν κυρίαρχα πιστωτικά ιδρύματα στις χώρες τους. Η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο, αποτελεί αναγνώριση για την Ελληνική Συνεταιριστική Πίστη που αναπτύσσεται δυναμικά αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των Ευρωπαϊκών και των Ελληνικών Συνεταιριστικών Τραπεζών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η επιλογή της Ρόδου ως τόπου διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της EACB, συμπίπτει με την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας της Τράπεζας Δωδεκανήσου που συμπληρώνονται φέτος, το 2005. Η επιλογή αυτή επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη 10χρονη πορεία και τους δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης της Τράπεζας μας και αποδεικνύει το κύρος και την αναγνώριση της στον Ευρωπαϊκό Συνεταιριστικό Τραπεζικό χώρο .

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services