Αρχική Σελίδα
 

24/2/2005
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ
-aaa
Την Δευτέρα 21 Φεβρουάριου ξεκινά τη λειτουργία του το νέο Κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, στα Αφάντου, έναν από τους πιο δυναμικούς και αναπτυσσόμενους Δήμους του νησιού, στον οποίο δεν είχε μέχρι τώρα παρουσία η Τράπεζα Δωδεκανήσου, παρά τον μεγάλο αριθμό των μελών της που διαμένουν εκεί.

Το νέο Κατάστημα, το οποίο ας σημειωθεί είναι το 14ο της Τράπεζας Δωδεκανήσου, είναι εγκατεστημένο σε ακίνητο στην κεντρική πλατεία και παρέχει όλη την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Τράπεζας, εξυπηρετώντας έτσι άμεσα τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους του Δήμου αλλά και της γύρω περιοχής.

Η Τράπεζα Δωδεκάνησου, η οποία φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας, έχει ήδη παρουσία σε οκτώ νησιά με 14 πλέον καταστήματα, ενώ συνεχίζει με δυναμικούς ρυθμούς το πλάνο ανάπτυξης και επέκτασης του Δικτύου της. Μετά το Πάσχα αναμένεται επίσης να ξεκινήσει τη λειτουργία του και το κατάστημα της Λέρου, σε κεντρικό ακίνητο στο Λακί στο οποίο ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη γεωγραφική ανάπτυξη της Τράπεζας Δωδεκανήσου δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τους Δωδεκανήσιους, ιδιαίτερα των νέων περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται το Πιστωτικό μας Ίδρυμα και οι οποίοι εγγράφονται συνεχώς ως νέα μέλη στην Τράπεζα συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη λειτουργία των μονάδων αυτών και στην ανάπτυξη της Τράπεζας γενικότερα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή κάθε νέου συνεταίρου συνοδεύεται από δικαίωμα εγγραφής 45 € και αγορά τουλάχιστον μιας συνεταιριστικής μερίδας αξίας 118,5 €.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services