Αρχική Σελίδα
 

30/08/2005
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-aaa
Με ΝΕΟ προνομιακό επιτόκιο μόλις 7,9%
για τους Δωδεκανήσιους Σπουδαστές και Φοιτητές


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, στηρίζει το νέο ξεκίνημα των Δωδεκανησίων Φοιτητών και Σπουδαστών, προσφέροντας στην οικογένεια τους την δυνατότητα να καλύψουν τα έξοδα σπουδών των παιδιών τους με τον πιο ευέλικτο και συμφέροντα τρόπο, με το ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.

• Με νέο προνομιακό επιτόκιο μόνο 7,9%
• Μέχρι του ποσού των 12.000 €,
• Με εξόφληση έως και 60 μήνες και με περίοδο χάριτος έως 12 μήνες
• Χωρίς επιπλέον έξοδα και χρονοβόρες διαδικασίες
• Με κάρτα Visa ή Mastercard της Τράπεζας μας, στο όνομα του σπουδαστή, αναλήψεων η και πιστωτική χωρίς συνδρομή τον πρώτο χρόνο.

H κάρτα, είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό ταμιευτηρίου του σπουδαστή στην Τράπεζα μας δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα για αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ όλων των Τραπεζών στην Ελλάδα, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. Επιπλέον ως πιστωτική χρησιμοποιείται σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με το σήμα Visa η Mastercard με καθορισμένο πιστωτικό όριο έως 1000 €.


Το δάνειο αυτό το δικαιούνται όλοι οι Δωδεκανήσιοι Σπουδαστές και Φοιτητές, κρατικών ή ιδιωτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό.

Απαιτείται η προσκόμιση της βεβαίωσης σπουδών από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο οποίο θα φοιτήσουν. Ειδικά για τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Κρατικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα εντός Ελλάδος, ως βεβαίωση σπουδών μπορεί να εκληφθεί η ανακοίνωση των ονομάτων από το Υπουργείο Παιδείας και η δημοσίευση τους στον Τύπο.


Το δάνειο χορηγείται με Τραπεζικά Κριτήρια σε έναν από τους δύο γονείς του Σπουδαστή / Φοιτητή με την προσωπική εγγύηση του άλλου γονέα, η τρίτου προσώπου.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια πάνω από 600 οικογένειες Δωδεκανησίων έχουν κάνει χρήση του Φοιτητικού / Σπουδαστικού Δάνειου της Τράπεζας Δωδεκάνησου, το οποίο διαθέτοντας τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς αποτελεί ένα ουσιαστικό βοήθημα για τους νέους σπουδαστές και τις οικογένειες τους.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services