Αρχική Σελίδα
 

24/10/2005
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ
-aaa
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει Τραπεζική εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε όλους τους Δωδεκανήσιους και συνεπής στην στρατηγική της για σταδιακή επέκταση σε όλους τους δυναμικούς Δήμους του Νομού, προχωρά στην ίδρυση μιας νέας υπηρεσιακής μονάδας, στo Δήμο Λειψών.

Η Μονάδα των Λειψών θα προσφέρει άμεση Τραπεζική πρόσβαση στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του νησιού, που μέχρι πρότινος εστερούντο βασικών Τραπεζικών υπηρεσιών, παρέχοντας όλη την γκάμα των προϊόντων και των Υπηρεσιών της Τράπεζας Δωδεκανήσου. Στους Λειψούς θα τοποθετηθεί επίσης και μηχάνημα ΑΤΜ εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα καλύτερη Τραπεζική εξυπηρέτηση τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της περιοχής.

Οι εργασίες εγκατάστασης και διαμόρφωσης της νέας μονάδας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο 2006 με στόχο να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου 2006, όπου και αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία της. Η Τραπεζική μονάδα θα είναι μονοπρόσωπη και θα στελεχωθεί από ένα άτομο, κάτοικο και Δημότη Λειψών, που θα πρέπει να πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Για την πρόσληψη του στελέχους θα δημοσιευθεί σχετική προκήρυξη.

Ας σημειωθεί ότι οι Λειψοί είναι το 10ο νησί στο οποίο θα έχει πλέον παρουσία η Τράπεζα Δωδεκάνησου και αναμένεται ότι οι κάτοικοι των Λειψών θα στηρίξουν την νέα αυτή μονάδα της Τράπεζα Δωδεκανήσου, εγγραφόμενοι ως μέλη της και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της, όπως άλλωστε και οι πάνω από 17.000 Δωδεκανήσιοι που είναι ήδη συνεταίροι μας.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή κάθε νέου συνεταίρου συνοδεύεται από δικαίωμα εγγραφής 45 € και αγορά τουλάχιστον μιας συνεταιριστικής μερίδας αξίας 115,5 €.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη γεωγραφική ανάπτυξη της Τράπεζας Δωδεκανήσου δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τους Δωδεκανήσιους, ιδιαίτερα των νέων περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται το Πιστωτικό μας Ίδρυμα και οι οποίοι εγγράφονται συνεχώς ως νέα μέλη στην Τράπεζα συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη λειτουργία των μονάδων αυτών και στην ανάπτυξη της Τράπεζας γενικότερα.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services