Αρχική Σελίδα
 

09/12/2005
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ
-aaa
Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 8,30 π.μ. , ξεκινά την λειτουργία του το νέο ανανεωμένο Κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στη Κω. Το πρωί της Δευτέρας στις 8.30 π.μ. θα τελεσθεί ο Αγιασμός του Καταστήματος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κω, ενώ από πλευράς της Τράπεζας θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο Γενικός Διευθυντής.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Κοραή, είναι ένα σύγχρονο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα και αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της Τράπεζας Δωδεκάνησου στο νησί της ΚΩ, αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεταίρων / πελατών της Τράπεζας .

Η ανανέωση του καταστήματος Κω συμπίπτει με τα 10 χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας μας και καταδεικνύει το ιδιαίτερο βάρος που δίνει η Τράπεζα μας στο νησί της Κω, το δεύτερο σε μέγεθος και οικονομική δυνατότητα νησί του Νομού μας, το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερα δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, κυρίως στον τουρισμό.

Η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου καταστήματος στην Κω σηματοδοτεί το αυξημένο ενδιαφέρον της Τράπεζας Δωδεκανήσου για την ενίσχυση της θέσης της στην περιοχή της Κω και την περαιτέρω διείσδυση της στην τοπική αγορά.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου είναι η μοναδική τοπική Τράπεζα του Νομού μας που επενδύει και ανακυκλώνει τα χρήματά των συνεταίρων της στην Δωδεκάνησο. Συμβάλει έτσι ουσιαστικά στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων, στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, ενισχύοντας ουσιαστικά την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την ευημερία του κάθε τόπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τράπεζα Δωδεκανήσου εξυπηρετεί πάνω από 6.500 επιχειρήσεις και 14.000 νοικοκυριά στα Δωδεκάνησα, και αποτελεί βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την οικονομική ευρωστία των νησιών στα οποία είναι εγκατεστημένη αλλά και του Νομού μας γενικότερα .

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services