Αρχική Σελίδα
 

19/12/2005
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΝΕΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ 1/1/2006 - Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2005 ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ 5,4 %
-aaa
Όπως κάθε χρόνο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των μεγεθών και των αποτελεσμάτων της, προσδιόρισε την νέα αξία της συνεταιριστικής της μερίδας που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2006.

Συγκεκριμένα όρισε την νέα αξία της μερίδας στα 121,5 € έναντι σημερινής τιμής 118,5 € προσφέροντας στα μέλη της Τράπεζας καθαρή υπεραξία 2,5%. Αποφάσισε επίσης το δικαίωμα εγγραφής νέων μελών στο Πιστωτικό Ίδρυμα να διατηρηθεί στα 45€. Με βάση την πρόβλεψη για την κερδοφορία της Τράπεζας η οποία εκτιμάται ότι θα είναι υψηλότερη από το 2004 και την διανομή μερίσματος για την φετινή χρονιά, η συνολική καθαρή απόδοση που θα καρπωθεί ο κάθε συνεταίρος εκτιμάται ότι θα προσεγγίσει το 5,4 %.

Η υψηλή απόδοση της συνεταιριστικής μερίδας αποτελεί σημαντικό κίνητρο για εγγραφή νέων συνεταίρων στην Τράπεζα αλλά και περαιτέρω αγορά μερίδων από τους παλαιούς Συνεταίρους, καθώς όσοι Δωδεκανήσιοι αποκτήσουν μερίδες μέχρι τις 31/12/2005 επωφελούνται άμεσης απόδοσης 2,6% και πλήρους μερίσματος για την χρήση 2006.

Επισημαίνεται ότι η απόδοση της Συνεταιριστικής μερίδας, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά πολύ υψηλότερη από την μέση απόδοση της χρηματαγοράς, αντανακλά την επιτυχημένη και δυναμική πορεία της Τράπεζας Δωδεκάνησου όλα αυτά τα χρόνια. Η Τράπεζα Δωδεκανήσου μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας της έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 15 καταστημάτων με παρουσία σε 9 νησιά της Δωδεκανήσου, παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης με μεγέθη αξιοζήλευτα για τοπική Τράπεζα και διαθέτει πλέον μια σειρά από σύγχρονες υπηρεσίες όπως πιστωτική κάρτα, internet-banking, υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών κ.α., που στόχο έχουν την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του συνεταίρου / πελάτη της. Σημαντική είναι επίσης και η αύξηση των μελών της Τράπεζας που έφθασαν ήδη τα 17.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα, ενώ η Τράπεζα συνολικά απασχολεί προσωπικό 111 ατόμων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η Τράπεζα Δωδεκάνησου στα προϊόντα για τους μισθωτούς και τις μικρομεσαίες Δωδεκανησιακές επιχειρήσεις, η υποστήριξη των οποίων είναι βασική προτεραιότητα της. Γι αυτό συνιστάται ειδικά στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, καθώς και στους μισθωτούς, να εγγραφούν άμεσα ώστε απολάβουν των προνομίων της Τράπεζας.

Η συνεταιριστική μερίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πέρα από επενδυτικό αγαθό, αποτελεί και το εισιτήριο εισόδου σε μία τοπική Τράπεζα που αποτελεί βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την οικονομική ευρωστία του Τόπου μας, καθώς εξυπηρετεί και στηρίζει πάνω από 6.500 επιχειρήσεις και 14.000 νοικοκυριά στα Δωδεκάνησα, ιδρύει καταστήματα στα ακριτικά νησιά, όπως η Νίσυρος, η Κασος και η Τήλος που μέχρι πρότινος εστερούντο τραπεζικής εξυπηρέτησης και συμμετέχει στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των τοπικών φορέων.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services