Αρχική Σελίδα
 

17/07/2007
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΕΞΑΜΗΝΟ 2007 - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΩ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΛΕΡΟ για το
-aaa
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου συνεχίζοντας την ανοδική πορεία ανάπτυξης της, παρουσίασε σημαντική αύξηση των μεγεθών της και για το 1ο εξάμηνο 2007. Συγκεκριμένα τα υπόλοιπα των Χορηγήσεων ανήλθαν στα 176 εκατομμύρια € και των Καταθέσεων στα 199 εκατομμύρια € παρουσιάζοντας αύξηση κατά 13,5% και 23% αντίστοιχα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2006.

Σημαντική είναι επίσης και η αύξηση των μελών της που προσεγγίζουν πλέον τα 18.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα ενώ το ενεργητικό της Τράπεζας ανέρχεται στα 223,6 εκατομμύρια €. Τα κέρδη του 6μηνου ανήλθαν στο 1.070.000 €, βρίσκονται στα πλαίσια των προβλέψεων και του εγκεκριμένου προϋπολογισμού 2007 και κινούνται στα ίδια περίπου επίπεδα με τα αντίστοιχα περσινά. Αναμένεται ότι τα μεγέθη της τράπεζας θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στο 2ο εξάμηνο του 2007 καθώς το νέο κατάστημα Πειραιά, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του τον Απρίλιο θα εδραιώσει περαιτέρω την θέση του στην αγορά της περιοχής .

Γνωστοποιείται επίσης ότι η Τράπεζα Δωδεκάνησου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου & την ΔΕΤΑΠ οργανώνει στα νησιά ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα ΠΕΠ Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Εμπορίου & Παροχής Υπηρεσιών. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής :

­ ΚΩΣ: Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007, ώρα 20.30 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Παράρτημα Κω

­ ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Σαββάτο 21 Ιουλίου 2007, ώρα 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο «Μούσες» Δήμου Καλύμνου

­ ΛΕΡΟΣ: Κυριακή 22 Ιουλίου 2007, ώρα 20.30 στο Συνεδριακό Κέντρο CRITHONI’S PARADISE
Συστήνεται σε όλους τους επιχειρηματίες των νησιών αυτών να προσέλθουν στις συναντήσεις αυτές για να ενημερωθούν εκτενέστερα για το πρόγραμμα και τις δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων τους.

Επισημαίνεται ότι η Τράπεζα Δωδεκανήσου η οποία συμμετέχει ως φορέας υποδοχής, ενημέρωσης, αξιολόγησης και έλεγχου στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) έχει σημειώσει και στους 4 τέσσερις προηγούμενους κύκλους του προγράμματος σημαντικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα εξειδικευμένα στελέχη.

Τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κω , Κάλυμνο, Λέρο, Κάρπαθο καθώς και το Κεντρικό κατάστημα Ρόδου στην Εθνικής Αντιστάσεως είναι στην διάθεση του επιχειρηματικού κοινού για να πληροφορήσουν, να ενημερώσουν και να παραλάβουν τις επενδυτικές προτάσεις των Δωδεκανησιακών επιχειρήσεων. Τεκμηριωμένες και βιώσιμες προτάσεις θα μπορούν να υποστηριχθούν επίσης και με παράλληλη χρηματοδότηση (τραπεζικό δανεισμό) από την Τράπεζα Δωδεκανήσου, με ευνοϊκούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου καλεί όλους τους Δωδεκανήσιους επιχειρηματίες να προσέλθουν στην Τράπεζα, να ενημερωθούν εκτενέστερα και να εξετάσουν την δυνατότητα συμμετοχής τους .

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services