Αρχική Σελίδα
 

23/07/07
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Πετυχημένες οι εκδηλώσεις της ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για το ΠΕΠ Ενίσχυσης ΜΜΕ Εμπορίου & Παροχής Υπηρεσιών
-aaa
Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση τοπικών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκαν σε Κω, Κάλυμνο και Λερό οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα ΠΕΠ Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Εμπορίου & Παροχής Υπηρεσιών από την Τράπεζα Δωδεκανήσου & το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ΚΩ την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου, όπου παρευρέθηκε και η Έπαρχος κα Μαρία Νικηταρά Κυπραίου.

Ακολούθησε η εκδήλωση στην ΚΑΛΥΜΝΟ το Σαββάτο 21 Ιουλίου 2007, στο Πνευματικό Κέντρο «Μούσες» Δήμου Καλύμνου με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παϊσιου και τέλος την Κυριακή 22 Ιουλίου 2007, ώρα 20.30 στο Συνεδριακό Κέντρο CRITHONI’S PARADISE πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον επιχειρηματικό κόσμο της ΛΕΡΟΥ με την παρουσία της Έπαρχου κα Χρ. Σιφουνιού.

Στις εκδηλώσεις αυτές την Τράπεζα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Β. Μηναϊδης, ο Γενικός Γραμματέα του Δ.Σ. κος Γ. Φρόνας και ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμ. Καρυδακης, Παρόντες από πλευράς του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ήταν ο Πρόεδρος κος Γ. Χατζημάρκος και ο Β Αντιπρόεδρος κος Χαλκαδιος, ενώ συμμετείχαν και οι κατά τόπους σύμβουλοι του Επιμελητηρίου.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκαναν ο κος Παντελής Γεωργάκης Οικονομικός Σύμβουλος της Τράπεζας Δωδεκανήσου και η κα Νίκη Μπουλαφεντη στέλεχος της ΔΕΤΑΠ.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στο ερχόμενο διάστημα στην Ρόδο καθώς και στην Κάρπαθο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα ΠΕΠ Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Εμπορίου & Παροχής Υπηρεσιών αφορά επενδύσεις μέχρι 150.000€ ενώ το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 50% έως 60%.

Επισημαίνεται ότι η Τράπεζα Δωδεκανήσου η οποία συμμετέχει ως φορέας υποδοχής, ενημέρωσης, αξιολόγησης και έλεγχου στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) έχει σημειώσει και στους 4 τέσσερις προηγούμενους κύκλους του προγράμματος σημαντικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα εξειδικευμένα στελέχη.

Τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Ρόδο, Κω , Κάλυμνο, Λέρο, Κάρπαθο είναι στην διάθεση του επιχειρηματικού κοινού για να πληροφορήσουν, να ενημερώσουν και να παραλάβουν τις επενδυτικές προτάσεις των Δωδεκανησιακών επιχειρήσεων. Τεκμηριωμένες και βιώσιμες προτάσεις θα μπορούν να υποστηριχθούν επίσης και με παράλληλη χρηματοδότηση (τραπεζικό δανεισμό) από την Τράπεζα Δωδεκανήσου, με ευνοϊκούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου καλεί όλους τους Δωδεκανήσιους επιχειρηματίες να προσέλθουν στην Τράπεζα, να ενημερωθούν εκτενέστερα και να εξετάσουν την δυνατότητα συμμετοχής τους .

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services