Αρχική Σελίδα
 

23/10/2007
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου
-aaa
Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007 , συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, με κύριο θέμα την συγκρότηση του σε σώμα.
Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ψηφοφορίας, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα διοικήσει την Τράπεζα τα επόμενα 4 χρόνια είναι η ακόλουθη:


-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Γεώργιος Φρόνας
-Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Κωνσταντίνος Κωσταρίδης
-Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Νικόλαος Πουλιού
-ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. : Νικόλαος Παπασταματίου
-ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ. : Παρασκευάς Κακάς
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Ιωάννης Παπαβασιλείου
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Παναγιώτης Χατζημανώλης
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Γεώργιος Κωνσταντινίδης
-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. : Βασίλειος Καραγιάννης

Η εκλογή όλων των μελών του Προεδρείου υπήρξε ομόφωνη ενώ μετά την συγκρότηση σε του σε Σώμα το Δ.Σ. ανακήρυξε ομόφωνα τον κο Β. Μηναίδη Επίτιμο Πρόεδρο της Τράπεζας, εξαίροντας την μεγάλη προσφορά του και το σημαντικό έργο που επετέλεσε όλα αυτά τα χρόνια ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας. Ο κος Μηναίδης ως Επίτιμος πλέον Πρόεδρος θα παρίσταται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου ενώ θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Τράπεζα μαζί με τον νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. στα θεσμικά όργανα του κλάδου και την Πανελλήνια Τράπεζα.

Επίσης το νέο Συμβούλιο αναγνωρίζοντας το έργο των απερχόμενων μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και κυρίως αυτών που υπήρξαν από τους πρωτεργάτες της Τράπεζας, τους καλεί να σταθούν δίπλα στο νέο Δ.Σ και να το στηρίξουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Όπως δήλωσε ο νέος Πρόεδρος κος Γεωργιος Φρόνας : «Το έργο της δημιουργίας και της ανάπτυξης της Τράπεζας Δωδεκανήσου ήταν και είναι μια δουλειά ομαδική. Ένα έργο πολλών ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια με όραμα, πίστη, αδιαπραγμάτευτες αρχές και σκληρή δουλεία, οικοδόμησαν μια εύρωστη οικονομικά και δυναμικά αναπτυσσόμενη Τράπεζα, που πάνω από όλα είναι η δική μας Τράπεζα, η Τράπεζα του τόπου μας.

Εμείς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσουμε την Τράπεζα για τα επόμενα 4 χρόνια, έχουμε την ευθύνη να συνεχίσουμε το μεγάλο έργο και την πορεία που χάραξαν τα προηγούμενα Συμβούλια αλλά και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για την Τράπεζα μας. Θα πορευτούμε βασιζόμενοι στις ίδιες αρχές της ομοφωνίας, της διαφάνειας, της ανιδιοτελούς προσφοράς και με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και στους συνεταίρους μας.

Είμαι βέβαιος ότι με τον ενθουσιασμό και τις ιδέες των νέων μελών, την εμπειρία των παλαιότερων, την υποστήριξη των μελών του απερχόμενου Δ.Σ. και του Επίτιμου Προέδρου κου Μηναίδη, θα οδηγήσουμε την Τράπεζα μας σε μια νέα δυναμική τροχιά ανάπτυξης καθιστώντας την κυρίαρχο μοχλό για την ανάπτυξη και την οικονομική ευρωστία του Τόπου μας».

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services