Αρχική Σελίδα
 

6/2/2008
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΜΗΣ
-aaa
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού επέλεξε το ακίνητο το οποίο θα στεγάσει το νέο Κατάστημα της στην Σύμη. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Γιαλό, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης του και αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

Επισημαίνεται ότι το κατάστημα αυτό θα είναι το 18ο του Δικτύου της Τράπεζας και η Σύμη το 11ο νησί στο οποίο θα έχει πλέον παρουσία η Τράπεζα Δωδεκανήσου.

Επ΄ευκαιρια της έναρξης λειτουργίας του Καταστήματος Σύμης, η Τράπεζα προκυρήσει διαγωνισμό για την πρόσληψη 2 υπαλλήλων. Οι θέσεις και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

ΘΕΣΗ Α: (1 άτομο) Έδρα θέσης Σύμη : Πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. οικονομικής κατεύθυνσης. Ηλικία έως 35 ετών - Χρήση Η/Υ - Γνώση μίας ξένης γλώσσας - Μόνιμη Κατοικία στη Σύμη.

ΘΕΣΗ Β: (1 άτομο) Έδρα θέσης Σύμη : Πτυχιούχοι Ι.Ε.Κ. οικονομικής κατεύθυνσης. Ηλικία έως 35 ετών. Επιθυμητή προϋπηρεσία σε Τράπεζες ή άλλους Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς - Χρήση Η/Υ - Γνώση μίας ξένης γλώσσας - Μόνιμη Κατοικία στη Σύμη.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονται ή θα αποστέλλονται μόνο στo Κεντρικό Κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Ρόδο (Εθν. Αντιστάσεως 51, 85100 Ρόδος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 14:00. Τυχόν αιτήσεις που έχουν υποβληθεί πριν την παρούσα δημοσίευση δεν θα ληφθούν υπόψη.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κ.κ. Αντωνόπουλο και Λουμάνη (τηλ. 22410-80516 ή 22410-80538).

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services