Αρχική Σελίδα
 

30/07/2009
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
 ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΕΞΑΜΗΝΟ 2009
-aaa
ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΕΞΑΜΗΝΟ 2009

Σε αναβάθμιση των οργανωτικών της συστημάτων προχωρά η Τράπεζα Δωδεκανήσου, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου συνεχίζοντας την ανοδική πορεία ανάπτυξης της, παρουσίασε για το 1ο εξάμηνο 2009 σημαντική αύξηση των μεγεθών της, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2008. Συγκεκριμένα τα υπόλοιπα των Χορηγήσεων ανήλθαν στα 260 εκατομμύρια € και των Καταθέσεων στα 304 εκατομμύρια €. Η Τράπεζα το Α΄εξάμηνο του 2009 παρουσίασε καθαρά κέρδη 1.248.068,68 € έναντι 1.226.697,51 € το αντίστοιχο διάστημα του 2008, εμφανίζοντας αύξηση κατά 1,7%. Τα κέρδη που υλοποιήθηκαν, είναι απόλυτα σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Προϋπολογισμό της Τράπεζας.

Με βάση την δεδομένη δυσχερή οικονομική συγκυρία, αλλά και την πολιτική της μείωσης των επιτοκίων που εφάρμοσε δυο φορές εντός του α εξαμήνου 2009, τα αποτελέσματα αυτά κρίνονται πολύ ικανοποιητικά αποδεικνύοντας την δυναμική του Πιστωτικού μας Ιδρύματος καθώς και την εμπιστοσύνη με την οποία το περιβάλλουν όλοι οι Δωδεκανήσιοι, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου έχοντας ακολουθήσει εδώ και δεκατέσσερα χρόνια μια σταθερά ανοδική πορεία, αυξάνοντας τα μεγέθη, την κερδοφορία και την αποτελεσματικότητα της, είναι αντιμέτωπη σήμερα πλέον με νέες προκλήσεις. Έτσι για να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητα της αλλά και να διασφαλίσει την άριστη Τραπεζική εξυπηρέτηση των πελατών συνεταίρων της καλείται να προσαρμόσει κατάλληλα τις οργανωτικές δομές της ώστε να διασφαλίζεται η άμεση και επιτυχής ανταπόκριση της στις απαιτήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος (αγορά, ανταγωνισμός, ρυθμιστικό πλαίσιο, τεχνολογικές εξελίξεις, κ.λ.π.) Για τον σκοπό αυτό σε συνεργασία με την συμβουλευτική εταιρεία ΠΛΑΝΕΤ του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, προχωρά στην αναβάθμιση των οργανωτικών της συστημάτων με στόχο τη προσαρμογή της στα σύγχρονα Τραπεζικά οργανωτικά δεδομένα.

Τα μεγέθη της Τράπεζας σήμερα πλέον και ο αριθμός των πελατών-συνεταίρων της που ξεπερνούν τις 20.000, της προσδίδουν μια κυρίαρχη θέση στην τοπική Δωδεκανησιακή Οικονομία. Στόχος της Διοίκησης είναι η θέση αυτή να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, στα ερχόμενα χρόνια δίνοντας στους Δωδεκανήσιους την σιγουριά του δικού τους ισχυρού πιστωτικού ιδρύματος που συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.


Στα πλαισια των ενεργειων για την συνεχη η Τραπεζα Δωδεκανησου Τα μεγεθη πλεον της Τραπεζα Δωδεκανησου μετα από 14 χρονια επιτυχημένης λειτουργιας σε συνδιασμο με την φιλοσοφια της να προσφερει αριστη Τραπεζικη εξυπηρετηση και συγχρονεες υπηρεσιες και συους πελατες συνεταιρους της δημιουργει πλεον την αναγκη του εξυγχρονισμου και αναβαθμισης των οργανωτικων της δομων, με στοχο βελτιωση της ανταγωνιστικοτητας της και την προσαρμογη της στα συγχρονα Τραπεζικα οργανωτικα δεδομενα της
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services