Αρχική Σελίδα
 

23/09/2009
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων της Τράπεζας Δωδεκανήσου
-aaa
Μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων της Τράπεζας Δωδεκανήσου

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου υποδέχεται αιτήσεις για το ΕΣΠΑ


Η Τράπεζα Δωδεκανήσου από την Τέταρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009, προχώρησε σε νέα μείωση του βασικού επιτοκίου χορηγήσεων της κατά 0.50%. Κατά συνεπεία αντίστοιχα μειώθηκαν τα επιτόκια των υφισταμένων επιχειρηματικών δανείων που βάση σύμβασης καθορίζονται από αυτό, ενώ ανάλογη ήταν η μείωση των επιτοκίων και στα δάνεια καταναλωτικής και στεγαστικής πίστης με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Επισημαίνεται ότι μετά τις διαδοχικές μειώσεις του βασικού επιτοκίου χορηγήσεων, στις οποίες προχώρησε η Τράπεζα Δωδεκανήσου μέσα στους τελευταίους μήνες, τα επιτόκια της έχουν πλέον διαμορφωθεί στα προ οικονομικής κρίσης επίπεδα προσφέροντας έτσι την δυνατότητα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις μέλη της, τη δύσκολη αυτή περίοδο, να ενισχύσουν την ρευστότητα τους με ευνοϊκούς ορούς.
Επιπλέον η Τράπεζα Δωδεκανήσου ως φορέας υποδοχής του ΕΣΠΑ δέχεται ήδη αιτήσεις υπαγωγής επιχειρήσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, στις οποίες παρέχει την δυνατότητα προεξόφλησης του 100% της εγκεκριμένης επιδότησης αλλά και δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης με ευνοϊκούς ορούς .

Επισημαίνεται ότι η Τράπεζα Δωδεκανήσου και στους 4 τέσσερις προηγούμενους κύκλους του προγράμματος, έχει σημειώσει σημαντικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα εξειδικευμένα στελέχη ενώ συνολικά πάνω από 250 επιχειρήσεις έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα μέσω της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Όσες επομένως μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, μπορούν άμεσα να αποταθούν στα καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services