Αρχική Σελίδα
 

19/08/2009
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
Ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ διοργανώνει η Τράπεζα Δωδεκανήσου στη Σύμη, την Παρασκευή 21 Αυγούστου,ώρα 19.00.
-aaa
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου στα πλαίσια της ενημέρωσης που παρέχει η στις επιχειρήσεις πελάτες/μέλη της και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος της στη Σύμη, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009 , ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου OPERA HOUSE στο Γυαλό της Σύμης.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Οικονομικό Σύμβουλο της Τράπεζα και υπεύθυνο των προγραμμάτων κο Παντελή Γιωργάκη, ενώ στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος του ΔΣ κος Γιώργος Φρόνας, ο Β Αντιπρόεδρος κος Νίκος Πουλιού, ο Ταμίας κος Πάρις Κακάς καθώς και Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κος Εμμ. Καρυδάκης.

Επισημαίνεται ότι η Τράπεζα Δωδεκανήσου και στους 4 τέσσερις προηγούμενους κύκλους του προγράμματος, έχει σημειώσει σημαντικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα εξειδικευμένα στελέχη. Συνολικά πάνω από 250 επιχειρήσεις έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα μέσω της Τράπεζας Δωδεκανήσου ενώ πολλές υποστηριχθούν και με παράλληλη χρηματοδότηση (τραπεζικό δανεισμό) από την Τράπεζα, με ευνοϊκούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ είναι έτοιμη από τώρα να παράσχει πληροφορίες για το πρόγραμμα και φυσικά θα είναι έτοιμη να παραλάβει και να αξιολογήσει τις προτάσεις των Δωδεκανησίων Επιχειρηματιών. Όσες επομένως μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, μπορούν άμεσα να αποταθούν στα καταστήματα της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
Ανάλογες ενημερωτικές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης, στα νησιά της Δωδεκανήσου. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αρχές Σεπτεμβρίου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services