Αρχική Σελίδα
 

17/7/2009
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-aaa
Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πιστωτικού Ιδρύματος, για το έτος 2008 μοιράζεται συνολικό μέρισμα αξίας 745.284,25€, το οποίο αντιστοιχεί σε μέρισμα 3,40€ για κάθε παλαιά συνεταιριστική μερίδα και αναλογικά μικρότερο μέρισμα για τις μερίδες εκείνες που αποκτήθηκαν μέχρι και τις 30/9/2008. Το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί σε κάθε μέλος της Τράπεζας έχει ήδη κατατεθεί στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε συνεταιριστική μερίδα εισέπραξε το 2008 μέρισμα 3,40€ και καρπώθηκε υπεραξία 7€. Συνολικά δηλαδή κάθε μερίδα κέρδισε 10,40€, έχοντας καθαρή απόδοση 8%, που θεωρείται ιδιαίτερα υψηλή για τις συνθήκες τη χρηματαγοράς.

τω μεταξύ η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην διαχείριση Ευρωπαϊκών Επενδυτικών Προγραμμάτων, είναι έτοιμη να υποδεχθεί υποψήφιους πελάτες που θέλουν να υποβάλλουν πρόταση στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α. και στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού, της μεταποίησης και της παροχής υπηρεσιών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα διανείμει σε ελληνικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Επικράτεια 1.050.000.000ευρώ, αναμένεται να προκηρυχθεί επίσημα τις προσεχείς βδομάδες. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ είναι έτοιμη από τώρα να παράσχει πληροφορίες για το πρόγραμμα και φυσικά θα είναι έτοιμη να παραλάβει και να αξιολογήσει τις προτάσεις των Δωδεκανησίων Επιχειρηματιών. Όσες επομένως μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, μπορούν άμεσα να αποταθούν στα καταστήματα της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services