Αρχική Σελίδα
 

16/6/2009
Αποστολή με Email  Eκτύπωση
ΘΕΜΑ: ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ένας προνομιακός αποταμιευτικός λογαριασμός με πρώτα τα 10 € δώρο σε όλα τα παιδιά της Δωδεκανήσου που φέτος αποφοίτησαν από το Δημοτικό Σχολείο.
-aaa
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου στηρίζοντας το πραγματικό μέλλον του τόπου μας, τα παιδιά, δημιούργησε τον προνομιακό λογαριασμό Σχολικό Ταμιευτήριο Δωδεκανήσου.
Πρόκειται για ένα αποταμιευτικό λογαριασμό καταθέσεων που βοηθά τα παιδιά και τους εφήβους να εξοικειωθούν με την αποταμίευση και την υπεύθυνη διαχείριση του χρήματος, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς των παιδιών να αποταμιεύουν με υψηλή απόδοση, αντίστοιχη με αυτή των προθεσμιακών καταθέσεων δημιουργώντας σταδιακά ένα σημαντικό κεφάλαιο για τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα το σχολικό ταμιευτήριο διατίθεται με προνομιακό επιτόκιο μέχρι το ποσό των 3000€ και με αυτόματη μηνιαία δέσμευση με το εκάστοτε προθεσμιακό επιτόκιο όταν το υπόλοιπο του λογαριασμού υπερβεί τις 3000 € . Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα μέχρι και 3 αναλήψεων κατά την διάρκεια της μηνιαίας δέσμευσης.

Το Σχολικό Ταμιευτήριο ανοίγεται στο όνομα του γονέα ή τρίτου απρόσωπου με συνδικαιούχο απαραίτητα το ανήλικο παιδί, χωρίς καθόλου έξοδα, ενώ δεν απαιτείται η αγορά συνεταιριστικής μερίδας

Επιπλέον η Τράπεζα Δωδεκανήσου προσφέρει σε όλα τα παιδιά που αποφοίτησαν φέτος από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Δωδεκανήσου το Σχολικό Ταμιευτήριο με τα πρώτα 10 € δώρο. Στην περίπτωση αυτή για την κατάθεση των 10 € από την Τράπεζα, απαιτείται κατά το άνοιγμα του λογαριασμού η προσκόμιση του απολυτηρίου του παιδιού.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια του κοινωνικού ρόλου της Τράπεζα Δωδεκανήσου, της δική μας Τράπεζα που στηρίζει τα νέα παιδιά του τόπου μας, προετοιμάζοντας το μέλλον τους και προσφέροντας τους τα «εργαλεία» που θα χρειαστούν αύριο στη ενήλικη ζωή τους .

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το προσεχές Σάββατο 20 Ιουνίου 2009 και ώρα 09.30, θα συγκληθεί οριστικά η 16η τακτική Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, στην αίθουσα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γρ. Λαμπράκη 8 στην Ρόδο. Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη της Τράπεζας .

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιορισμός Ευθύνης
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου NOISIS Internet Services