ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2012


 • Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπόριο & Υπηρεσίων
 • Μετεγκατάσταση σε Β.Ε.ΠΕ και Επιχειρηματικά Πάρκα
 • Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ


 • ABOUT TRUST ONLINE

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  Γνωστοποιούμε ότι για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών /χρηστών της ιστοσελίδας τηςΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ τηρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997, όπως αυτός τροποποιήθηκε με τους Ν 2819/00, 2915/01, 3156/03 & 3471/06, καθώς και των σχετικών αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (δικτυακός τόπος : www.dpa.gr).  Τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας μας είναι δυνατόν να συλλέγονται για στατιστικούς σκοπούς καθώς και για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους (εκτός των περιπτώσεων που προβλέπονται από το Νόμο) και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών.

  Οι επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου δίδουν την συγκατάθεση / εξουσιοδότηση στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά τους στοιχεία για κάθε νόμιμη επεξεργασία.

  Σε κάθε περίπτωση οι επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου έχουν το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης που προβλέπονται από το Νόμο 2472/97, για τα δεδομένα που τους αφορούν.

  Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων τους, οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται εγγράφως στα κατά τόπους καταστήματα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ή στην Υπηρεσία Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Εθνικής Αντιστάσεως 51, 85100, Ρόδος

  Για τις περιπτώσεις που οι χρήστες της ιστοσελίδας μας οδηγούνται προς άλλους διαδικτυακούς τόπους μέσω «δεσμών» η Τράπεζα δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες τους, καθώς και για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που τηρούνται από αυτούς.

  Εφεδρική λειτουργία e-banking
  σε περίπτωση μη λειτουργίας κεντρικού καναλιού e-banking

  Το εξειδικευμένο σύστημα ηλεκτρονικών δοσοληψιών (e-services) σας "λύνει τα χέρια", παρέχοντας σας τη δυνατότητα να εκτελείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές όλο το 24ώρο, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σας.


  ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
  Πιστωτικών καρτών
  2241 0 80 565
  Από Δευτέρα έως Παρασκευή
  08:00 - 18:00

  ΓΡΑΜΜΗ 24x7
  210 6244 684
  για Δήλωση κλοπής ή
  απώλειας κάρτας
   
  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  Παρακαλούμε θυμηθείτε την ευθύνη σας για το περιβάλλον, πριν τυπώσετε οποιοδήποτε έντυπο από την ιστοσελίδα μας. Η Tράπεζα Δωδεκανήσου εφαρμόζει για τη λειτουργία της πρακτικές paperless.
  COPYRIGHT ©ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2011 - ΑΝΑΠΤΥΞΗ © ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - Τελευταία Ενημέρωση