30/11/2002 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
Έναρξη λειτουργίας του 10ου καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κάσο
 
Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ξεκινάει την λειτουργία του η νέα υπηρεσιακή μονάδα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στο Φρυ της Κασου.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εμπιστοσύνη των συνεταίρων της και πιστή στην φιλοσοφία της να παρέχει Τραπεζικές Υπηρεσίες Υψηλού επιπέδου σε όλους τους Δωδεκανήσιους, συνεχίζει με σταθερά βήματα την επέκταση της σε όλο τον Νομό, ιδρύοντας το 10ο κατάστημα της στην Κάσο, το 6ο νησί στο οποίο έχει πλέον παρουσία μετά την Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο και Νίσυρο.

Η νέα μονάδα, είναι εγκαταστημένη σε κεντρικό ακίνητο στο Φρυ της ΚΑΣΟΥ, είναι μονοπρόσωπη, με ελάχιστο κόστος λειτουργίας και θα βρίσκεται σε on - line σύνδεση με το κατάστημα της Καρπάθου, παρέχοντας έτσι όλη την γκάμα των προϊόντων και των Υπηρεσιών της Τράπεζας Δωδεκανήσου.
Η τελετή αγιασμού του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου , ώρα 1 το μεσημέρι, με την παρουσία των Τοπικών Αρχών της Κάσου , του Α αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Τράπεζας κου Στ. Παρασκευά, του Γενικού Διευθυντή κου Εμμ. Καρυδάκη, του Διευθυντή του Καταστήματος Καρπάθου κου Ν. Καρεκλά, στελεχών της Τράπεζας και κατοίκων του νησιού.

Τώρα πλέον και οι κάτοικοι της Κάσου μπορούν να απολαμβάνουν τα προνόμια των μελών της Τράπεζας Δωδεκανήσου :
-Φιλική, προσωπική εξυπηρέτηση
-Σύγχρονα Τραπεζικά Προϊόντα
-Προνομιακά επιτόκια χορηγήσεων και καταθέσεων
-Υψηλή απόδοση της επένδυσης σε μερίδες
συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη γεωγραφική ανάπτυξη της Τράπεζας Δωδεκανήσου δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τους Δωδεκανήσιους, ιδιαίτερα των νέων αυτών περιοχών που δραστηριοποιείται το Πιστωτικό μας Ίδρυμα και οι οποίοι εγγράφονται συνεχώς ως νέα μέλη στην Τράπεζα.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή κάθε νέου συνεταίρου προϋποθέτει την αγορά μίας τουλάχιστον συνεταιριστικής μερίδας αξίας 218€ και δικαίωμα εγγραφής 45 €.

Από το Δ.Σ
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved