7/10/2003 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 
Καλούνται τα μέλη της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ. να λάβουν μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2003 και ώρα 9:30 το πρωϊ, στην αίθουσα διαλέξεων του ΑΚΤΑΙΟΝ, (1ος όροφος) στο Μανδράκι της Ρόδου, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :

Θέμα 1ο:
Έγκριση εισόδου στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου όλων των Συνεταίρων που εγγράφησαν από την 01/05/2002 μέχρι τις 03/10/2003, μετά από σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Θέμα 2ο:
Έγκριση Εισήγησης για την διαίρεση της συνεταιριστικής μερίδας της Τράπεζας στο ήμισυ..

Θέμα 3ο:
Έγκριση τροποποιήσεων, Συμπληρώσεων και Μεταβολών Άρθρων του Καταστατικού της Τράπεζας.

Θέμα 4ο:
Διενέργεια αρχαιρεσιών για την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί οριστικά το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2003 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, με τους παρόντες συνεταίρους σύμφωνα με το Καταστατικό.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας θα διενεργηθούν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2003, από τις 08:00 έως τις 19:00. Οι εκλογές θα γίνουν στα παρακάτω Καταστήματα της Τράπεζας: Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Νισύρου, Κάσου, Αρχαγγέλου και Σορωνής, καθώς και στο «ΡΟΔΙΝΙ» στον Δήμο της Ρόδου.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν οι Συνεταίροι που έχουν εγγραφεί και έχουν εξοφλήσει πλήρως την υποχρεωτική συνεταιριστική τους μερίδα μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου 2003.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στις εκλογές γίνεται με αυτοπρόσωπη φυσική παρουσία των μελών (απαγορεύονται οι εξουσιοδοτήσεις) ή με τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα των Ν.Π.Ι.Δ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved