19/03/2004 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επέκταση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στη ΤΗΛΟ και στα Καρδάμαινα ΚΩ.
 
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πίστη στη φιλοσοφία της να προσφέρει Τραπεζική εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε όλους τους Δωδεκανήσιους και συνεπής στην στρατηγική της για σταδιακή επέκταση σε όλους τους δυναμικούς Δήμους του Νομού, προχωρά στην ίδρυση δυο νέων υπηρεσιακών μονάδων, στo Δήμο Τήλο και στα Καρδάμαινα της Κω.


Η Τήλος είναι το έβδομο νησί της Δωδεκανήσου στο οποίο θα έχει παρουσία η Τράπεζα Δωδεκανήσου. Η Μονάδα της Τήλου θα προσφέρει άμεση Τραπεζική πρόσβαση σε πλήθος επιχειρήσεων και ιδιωτών που μέχρι πρότινος εστερούντο βασικών Τραπεζικών υπηρεσιών παρέχοντας όλη την γκάμα των προϊόντων και των Υπηρεσιών της Τράπεζας Δωδεκανήσου.


Η δεύτερη νέα μας μονάδα στην τουριστική περιοχή Καρδάμαινα θα ενισχύει την παρουσία της Τράπεζας Δωδεκανήσου στο νησί της Κω.


Οι εργασίες εγκατάστασης και διαμόρφωσης των δυο νέων μονάδων ξεκινούν άμεσα και η έναρξη λειτουργίας τους προβλέπεται εντός του καλοκαιριού.


Παράλληλα η Τράπεζα Δωδεκανήσου επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο των ΑΤΜ της τόσο σε περιοχές που διαθέτει καταστήματα όσο και σημεία με σημαντική τουριστική κίνηση, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα καλύτερη Τραπεζική εξυπηρέτηση τόσο στους Συνεταίρους όσο και στους επισκέπτες της περιοχής.


Η προσεκτικά σχεδιασμένη γεωγραφική ανάπτυξη της Τράπεζας Δωδεκανήσου δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τους Δωδεκανήσιους, ιδιαίτερα των νέων περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται το Πιστωτικό μας Ίδρυμα και οι οποίοι εγγράφονται συνεχώς ως νέα μέλη στην Τράπεζα συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη λειτουργία των μονάδων αυτών και στην ανάπτυξη της Τράπεζας γενικότερα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή κάθε νέου συνεταίρου συνοδεύεται από δικαίωμα εγγραφής 45 € και αγορά τουλάχιστον μιας συνεταιριστικής μερίδας αξίας 115,5 €.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved