18/8/2004 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΤΗΣ ΚΩ
 
Την Παρασκευή 20 Αυγούστου ξεκινά τη λειτουργία της η νέα υπηρεσιακή μονάδα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Καρδαμαινα της ΚΩ.

Η νέα μονάδα είναι εγκατεστημένη σε κεντρικό σημείο της Καρδάμαινας (οδοί Δωδεκανήσου και Χάλκης γωνία) και βρίσκεται σε online σύνδεση με το κατάστημα της Τράπεζας στην πόλη της Κω, παρέχοντας έτσι όλη την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου έχει επίσης εγκαταστήσει από την αρχή της τουριστικής σεζόν μηχάνημα ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία της Καρδάμαινας, προσφέροντας έτσι ακόμα καλύτερη Τραπεζική εξυπηρέτηση τόσο στους Συνεταίρους όσο και στους επισκέπτες της περιοχής. Το ΑΤΜ είναι συνδεδεμένο με το διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ και δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Μastercard, Maestro, Electron κλπ όλων των Ελληνικών και Ξένων Τραπεζών.

Η Μονάδα στην Καρδάμαινα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κω, το νησί που μετά τη Ρόδο παρουσιάζει τη σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα στο Νομό Δωδεκανήσου.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη γεωγραφική ανάπτυξη της Τράπεζας Δωδεκανήσου δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τους Δωδεκανήσιους, ιδιαίτερα των νέων περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται το Πιστωτικό μας Ίδρυμα και οι οποίοι εγγράφονται συνεχώς ως νέα μέλη στην Τράπεζα συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη λειτουργία των μονάδων αυτών και στην ανάπτυξη της Τράπεζας γενικότερα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή κάθε νέου συνεταίρου συνοδεύεται από δικαίωμα εγγραφής 45 € και αγορά τουλάχιστον μιας συνεταιριστικής μερίδας αξίας 115,5 €.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved