6/12/2004 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
ΝΕΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ
 
Όπως κάθε χρόνο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των μεγεθών και των αποτελεσμάτων της, προσδιόρισε την νέα αξία της συνεταιριστικής της μερίδας που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2005.

Συγκεκριμένα όρισε την νέα αξία της μερίδας στα 118,5 € έναντι σημερινής τιμής 115,5 € προσφέροντας στα μέλη της Τράπεζας καθαρή υπεραξία 2,6%. Αποφάσισε επίσης το δικαίωμα εγγραφής νέων μελών στο Πιστωτικό Ίδρυμα να διατηρηθεί στα 45€. Με βάση την πρόβλεψη για την κερδοφορία της Τράπεζας και την διανομή μερίσματος για την φετινή χρονιά, η συνολική καθαρή απόδοση που θα καρπωθεί ο κάθε συνεταίρος εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο 5,4%. Η απόδοση αυτή είναι πολύ υψηλότερη από την μέση απόδοση της χρηματαγοράς και ιδιαίτερα ελκυστική για τους συνεταίρους.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ αριθμεί σήμερα περισσότερα από 15.500 μέλη και απλώνεται σε ένα δίκτυο 13 καταστημάτων, σε 8 νησιά του Νομού. Πολύ σύντομα θα βρίσκεται στον Δήμο Αφάντου της Ρόδου και στην Λέρο αριθμώντας έτσι 15 καταστήματα, ενώ η ανάπτυξη των μεγεθών της εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακή.

Η υψηλή απόδοση της συνεταιριστικής μερίδας προσφέρει ένα ακόμα κίνητρο για εγγραφή νέων συνεταίρων στην Τράπεζα αλλά και περαιτέρω αγορά μερίδων από τους παλαιούς Συνεταίρους. Όσοι Δωδεκανήσιοι αποκτήσουν μερίδες μέχρι τις 31/12/2004 επωφελούνται άμεσης απόδοσης 2,6% και πλήρους μερίσματος για την χρήση 2005.

Η Τράπεζα συνιστά ειδικά στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, καθώς και στους μισθωτούς, να εγγραφούν άμεσα και να απολάβουν των προνομίων στην Τράπεζα. Συνιστάται επίσης η εγγραφή των νέων Δωδεκανησίων στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, η οποία με τα πρωτοποριακά και συμφέροντα προγράμματά της μπορεί να παράσχει σημαντική βοήθεια σε νέους επαγγελματίες, σε φοιτητές και νέες οικογένειες.

Η συνεταιριστική μερίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πέρα από επενδυτικό αγαθό, αποτελεί και το εισιτήριο εισόδου σε μία τοπική Τράπεζα που συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της οικονομίας του τόπου μας, με σημαντική προσφορά στα νησιά μας και ιδιαίτερα ελκυστικά προϊόντα και υπηρεσίες για τα μέλη της.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved