12/05/2005 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ
 
Την Δευτέρα 16 Μαΐου 2005, ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο Κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στη Λέρο, το 9Ο νησί της Δωδεκανήσου στο οποίο έχει πλέον παρουσία η Τράπεζα Δωδεκανήσου, μετά τη Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσσο, Νίσυρο, Τήλο και Χάλκη. Το νέο Κατάστημα, το οποίο ας σημειωθεί είναι το 15ο της Τράπεζας Δωδεκανήσου, είναι εγκατεστημένο σε κεντρικό ακίνητο στο Λακί και παρέχει όλη την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Τράπεζας, εξυπηρετώντας έτσι άμεσα τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όλου του νησιού.

Στα εγκαίνια του Καταστήματος τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαΐου, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και με αθρόα προσέλευση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμο οΝομαρχης Δωδεκανησου κος Ιων. Μαχαιριδης και η Επαρχος κα Χρ. Σιφουνιου. Από πλευρας της Τραπεζας παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας κος Β. Μηναϊδης, ο Γενικός Γραμματέας κος Γ. Φρόνας, ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμ. Καρυδάκης και στελέχη της Τράπεζας. Έχουν επίσης προσκληθεί ο Υπουργός Αιγαίου κος Αρ. Παυλίδης, οι Βουλευτές και ο Νομάρχης του Νομού μας καθώς και οι τοπικές αρχές της Λέρου.

Η Λέρος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ιδιαίτερα δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, κυρίως στον τουρισμό και η παρουσία της Τράπεζας Δωδεκανήσου στο νησί αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ενίσχυση τους. Από τις επαφές που έχουν ήδη γίνει με τις τοπικές αρχές, τους παραγωγικούς φορείς και τους επιχειρηματίες του νησιού, διαπιστώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για την παρουσία της Τράπεζας Δωδεκανήσου στο νησί, η οποία ως τοπική Τράπεζα θα στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις και οικονομία του νησιού.

Οι κάτοικοι της Λέρου και οι απόδημοι Λεριοι αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Τραπεζικής μας μονάδας στην ανάπτυξη και την ευημερία του Νησιού, αναμένεται να υποστηρίξουν θερμά την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, εγγραφόμενοι ως μέλη και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved