03/10/2005 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
ΝΕΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ:
 
1. Πιστωτική Κάρτα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ VISA / MASTERCARD
2. Ιnternet Βanking
3. Πληρωμή Λογαριασμών OΤΕ , ΦΠΑ, TEBE κλπ, χωρίς χρέωση


Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συνεταίρους της, ανακοινώνει την κυκλοφορία της πιστωτικής της κάρτας. Η Πιστωτική κάρτα Πανελληνία Visa ή Mastercard, η οποία εκδίδεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Τράπεζα, την Κεντρική Τράπεζα των Ελληνικών Συνεταιριστικών Τραπεζών, διατίθεται στους συνεταίρους μας χωρίς συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και τους δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούν:


• Συναλλαγές σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με το σήμα Visa η Mastercard

• Ανάληψη μετρητών από την πιστωτική κάρτα, σε όλα τα ΑΤMs στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό

• Αγορές με άτοκες δόσεις σε όσες επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα παρέχουν προγράμματα δόσεων για Visa ή Mastercard.

• Αναλήψεις από τον καταθετικό τους λογαριασμό στην Τράπεζα μας, από τα ΑΤΜs της Πανελλήνιας Τράπεζας , τα ΑΤΜs όλων των Τραπεζών που είναι στο δίκτυο ΔΙΑΣ και από το δίκτυο ΑΤΜ της ALPHABANK με μειωμένες προμήθειες
Εκτός από την πιστωτική κάρτα η Τράπεζα Δωδεκανήσου διαθέτει πλέον μια σειρά σύγχρονων τραπεζικών προϊόντων, που στόχο έχουν την διευκόλυνση και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεταίρων της, όπως :

• Το Internet Banking το οποίο ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του και διατίθεται στους Συνεταίρους μας χωρίς καμία επιβάρυνση, δίνοντας τους την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους, να ενημερώνονται για τους λογαριασμούς τους με ταχύτητα και ασφάλεια από το σπίτι η το γραφείο σας.

• Υπηρεσίες Πληρωμής λογαριασμών ΟΤΕ , ΙΚΑ, ΦΠΑ. ΤΕΒΕ, Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, στα ταμεία όλων των Καταστημάτων μας χωρίς καμία επιβάρυνση. (Εκτός από την πληρωμή του ΙΚΑ όπου από την 26η έως και την 31η,του μηνός υπάρχει χρέωση 6€ ανά πράξη ανεξαρτήτως ποσού). Η υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών είναι διαθέσιμη και μέσω του συστήματος internet banking για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.


 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved