30/05/2006 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ. ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2006.
 
Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006, ξεκινά τη λειτουργία της η νέα υπηρεσιακή μονάδα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στους Λειψούς, το 10Ο νησί της Δωδεκανήσου στο οποίο έχει πλέον παρουσία η Τράπεζα Δωδεκανήσου, μετά τη Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσσο, Νίσυρο, Τήλο, Λέρο και Χάλκη.

Το νέο Κατάστημα, το οποίο ας σημειωθεί είναι το 16ο της Τράπεζας Δωδεκανήσου, δίδει για πρώτη φορά άμεση Τραπεζική πρόσβαση στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του νησιού που μέχρι πρότινος εστερούντο βασικών Τραπεζικών υπηρεσιών, με όλες τις θετικές συνέπειες στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. Το κατάστημα στεγάζεται σε ακίνητο που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό από τον Δήμο Λειψών ενώ τοποθετήθηκε και μηχάνημα ΑΤΜ εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα καλύτερη Τραπεζική εξυπηρέτηση τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της περιοχής.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών της νέας Τραπεζικής μονάδας, θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός την Τετάρτη 31 Μαΐου 2006, ώρα 19.30 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει εκδήλωση την οποία διοργανώνει ο Δήμος Λειψών. Στους Λειψούς θα μεταβούν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας κος Β. Μηναϊδης, ο Β Αντιπρόεδρος κος Ι. Καρανικόλας και ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμ. Καρυδάκης ενώ έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Αιγαίου, οι Βουλευτές και του Νομού, ο Νομάρχης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και η Έπαρχος.

Επισημαίνεται ότι η παροχή τραπεζικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους τους Δωδεκανήσιους αποτελεί βασική αρχή και ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της Τράπεζας Δωδεκάνησου η οποία εδώ και 10 χρόνια παράγει ανεκτίμητο κοινωνικό έργο με την παρουσία της στα μικρά νησιά του Νομού μας, κάτω από δύσκολες συχνά συνθήκες λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η γεωγραφική διασπορά των νησιών του Νόμου μας.

Οι κάτοικοι των Λειψών αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Τραπεζικής μας μονάδας στην ανάπτυξη και την ευημερία του νησιού, αναμένεται να υποστηρίξουν θερμά την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, εγγραφόμενοι ως μέλη και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της όπως άλλωστε και οι πάνω από 17.000 Δωδεκανήσιοι που είναι ήδη συνεταίροι μας.


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved