26/4/2007 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
Έναρξη λειτουργίας του Καταστήματος της Τράπεζας Δωδεκανήσου στον Πειραιά
 
Tη Δευτέρα 16 Απριλίου 2007 ξεκίνησε την λειτουργία του, το νέο Κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στον Πειραιά.

Το κατάστημα του Πειραιά στεγάζεται σε κεντρικό ακίνητο επί της Ακτής Μιαούλη 21, είναι διακοσμημένο με χαρακτηριστικά στοιχεία της Δωδεκανήσου, έχει άρτια τεχνολογική υποδομή και απασχολεί προσωπικό έξι ατόμων. Παρέχει πλήρη γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών και για το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του προσφέρει μια σειρά από ειδικά προνομιακά, αποκλειστικά για τους πελάτες και τα μέλη που θα εγγραφούν στο κατάστημα Πειραιά.

Το κατάστημα του Πειραιά, το 17ο κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου, είναι το πρώτο βήμα μιας νέας δυναμικής πορείας ανάπτυξης και πέρα από τα όρια του Νόμου μας, κίνηση που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ορόσημο στην περαιτέρω εξέλιξη της Τράπεζας μας.

Με την επέκταση μας στον Πειραιά και αργότερα σε όλη την Αττική η Τράπεζα Δωδεκανήσου απευθύνεται πλέον σε μια σημαντικά μεγαλύτερη αγορά που της δίνει την δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά τα μεγέθη της και τον κύκλο εργασιών της.
Αξίζει εδώ να επισημανθεί ότι η επέκταση στον Πειραιά και αργότερα στην Αττική και στις Κυκλάδες γίνεται μετά από άδεια της Τραπέζης Ελλάδος, καθώς πλέον η Τράπεζα Δωδεκανήσου μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας έχει πλέον τα μεγέθη και πληροί τα κριτήρια που θέτει η Τράπεζα Ελλάδος για επέκταση εκτός των ορίων του Νομού μας.

Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της Τράπεζας Δωδεκανήσου βασίσθηκε στην εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των 17.000 Δωδεκανησίων κατοίκων των νησιών μας που είναι ήδη μέλη μας. Την ίδια στήριξη και εμπιστοσύνη ελπίζουμε να εχουμε και από όλους τους απόδημους Δωδεκανησίους, για να πετύχει το μεγάλο εγχείρημα της ανάπτυξης και εκτός του Νομού μας, που θα κάνει περήφανους όλους τους Δωδεκανησίους.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κατάστημα Πειραιά: Ακτή Μιαούλη 21, Τ.Κ. 185 35 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ. 210 4100066 - Fax 210 4100069
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved