12/5/2008 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ
 
Την Δευτέρα 12 Μαΐου το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα ο Αγιασμός του νέου καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Σύμη.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύμης, ενώ παραβρέθηκαν και απεύθυναν θερμό χαιρετισμό ο Αντινομάρχης κος Στ. Κουσουρνας, ο Δήμαρχος του νησιού κος Λ. Παπακαλοδούκας. Όλοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, για την δημιουργία αυτού του καταστήματος που είναι άρτια εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τραπεζική τεχνολογία και διαμορφώθηκε με σεβασμό στον τοπικό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του νησιού.

Τόνισαν επίσης τον σημαντικό ρόλο που αναμένεται να διαδραματίσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού η παρουσία σε αυτό της δικής μας τοπικής Τράπεζας, της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Παρόντες ήταν επίσης και άλλοι εκπρόσωποι των αρχών της Σύμης καθώς και πολλοί κάτοικοι του νησιού.

Από πλευράς της Τράπεζας παραβρεθήκαν, ο Πρόεδρος κος Γ. Φρόνας, ο Επίτιμος Πρόεδρος κος Β. Μηναϊδης, ο Β Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Ν. Πουλιού, ο Ταμίας του Δ.Σ. κος Π. Κακάς, ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμ. Καρυδακης και στελέχη της Τράπεζας.


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κος Γ. Φρόνας επεσήμανε ότι η ίδρυση του καταστήματος Σύμης σηματοδοτεί το αυξημένο ενδιαφέρον της Τράπεζας για το δυναμικά αναπτυσσόμενο νησί της Σύμης, ευχαρίστησε τους 100 και πλέον κατοίκους και επιχειρήσεις του νησιού, που είναι ήδη ενεργά μέλη της Τράπεζας και κάλεσε τους κατοίκους της Σύμης να στηρίξουν το νέο κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στο νησί τους. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην Τράπεζα Δωδεκανήσου , έχουν την δική τους θέση αυτοδίκαια και οι Συμιακοί.

Φιλοδοξία δική μας, αλλά πιστεύουμε και υποχρέωση των κατοίκων του νησιού προς το άνοιγμα της Τράπεζάς μας, είναι κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση της Σύμης να γίνει μέλος της. Έτσι θα μπορέσει να ενδυναμώσει την λειτουργία της και να σας προσφέρει ακόμα περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.

Θέλουμε όλους τους Συμιακούς δίπλα μας, ενεργά μέλη της Τράπεζας που φτιάξαμε όλοι οι Δωδεκανήσιοι για τον τόπο μας.»
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved