18/6/2008 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
Η 12 VISA CLASSIC κοντά σας
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου «Γεώργιος Καραγιάννης», η εκδήλωση για την παρουσίαση της πιστωτικής κάρτας 12 VISA CLASSIC, της πιστωτικής κάρτας της Δωδεκανήσου.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τα στελέχη τους καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους στον κόσμο προνομίων της 12 visa classic, της δικής μας πιστωτικής κάρτας που δημιουργήθηκε απο την Τράπεζα Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Visa.

Ο κ. Καρυδάκης, Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Δωδεκανήσου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην επίσημη πρώτη παρουσίαση της δικής μας κάρτας. Ακολούθησαν οι ομιλίες των προέδρων των δύο οργανισμών, του κου Χατζημάρκου, Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, και του κου Φρόνα, , Προέδρου της Τράπεζας, καθώς και του κ.Παπασταματίου, Γενικού Γραμματέας των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Οργανισμών. Όπως τόνισαν όλοι :

«Η έκδοση της 12 VISA CLASSIC είναι ένα έργο πρωτοποριακό καθώς είναι η 1η πιστωτική κάρτα στην Ελλάδα με τοπικό χαρακτήρα. το πρώτο τοπικό προϊόν / υπηρεσία που δημιουργείται σε συνεργασία με ένα διεθνή οργανισμό υψηλού κύρους όπως η VISA.

Η δημιουργία της 12 VISA CLASSIC αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της στενής συνεργασίας της Τράπεζας και του Επιμελητηρίου, αλλά και μια απόδειξη του τι μπορούν να πετύχουν οι τοπικοί φορείς και οργανισμοί εάν συνεργασθούν με ανοιχτό πνεύμα, όραμα και προγραμματισμό.»

Υπό την ηχητική υπόκρουση του ραδιοφωνικού μηνύματος της διαφημιστικής καμπάνιας της 12 VISA CLASSIC, οι κ.κ. Χατζημάρκος και Φρόνας αποκάλυψαν το ομοίωμα - μακέτα της πιστωτικής κάρτας και ακολούθησε η προβολή μιας σύντομης βίντεο - παρουσίασης της κάρτας.

Ο κ.Καρυδάκης επεσήμανε τα προνόμια που απολαμβάνει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας 12 VISA CLASSIC , όπως:

-Ένα από τα ανταγωνιστικότερα επιτόκια της αγοράς, μόλις 11,35%.
-Πρόσθετες κάρτες για την οικογένεια σας, χωρίς επιπλέον συνδρομή
-0% επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου από οποιαδήποτε άλλη κάρτα, για τους πρώτους 6 μήνες
-Μηνιαία ελάχιστη καταβολή 2,5% - ελάχιστο ποσό €15
-Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών για συναλλαγές στις τοπικές επιχειρήσεις,
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved