18/6/2008 [Εκτύπωσε το Άρθρο ] [ ::Έξοδος]
Έναρξη Πληρωμής των Λογαριασμών Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. στις Τράπεζες
 
Στην Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου το μεσημέρι, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ροδίων, ανακοινώθηκε από την Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και την Τράπεζα Δωδεκανήσου η έναρξη της πληρωμής των λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. σε όλες τις εμπορικές Τράπεζες.

Στην Συνέντευξη Τύπου παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος Ροδίων κος Χ. Χατζηευθυμίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κος Μ. Παναγιώτου, ο Πρόεδρος της Τράπεζας κος Γ. Φρόνας ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμ. Καρυδάκης, καθώς και στελέχη της Τράπεζας και της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου, μετά από σχετική συμφωνία με την Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. τον Απρίλιο 2008 ανέλαβε να την εντάξει στο σύστημα πληρωμών του διατραπεζικού συστήματος DIASDEBIT, προσφέροντας της έτσι την δυνατότητα για πρώτη φορά στην ιστορία της να δέχεται την εξόφληση των λογαριασμών της στις Τράπεζες.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. πιστή στην φιλοσοφία της να προσφέρει στους δημότες -καταναλωτές της την καλύτερη εξυπηρέτηση και σύγχρονες υπηρεσίες, προχώρησε σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου στο πρωτοποριακό αυτό έργο καθώς είναι η πρώτη Δημοτική Επιχείρησης Ύδρευσης που προσφέρει πλέον την δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών της στις Τράπεζες.

Οι καταναλωτές θα ενημερωθούν για τους τρόπους πληρωμής των λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. στις Τράπεζες με ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο που θα λάβουν στον επόμενο λογαριασμό τους.

Το έργο αυτό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη των δυνατοτήτων της Τράπεζας Δωδεκανήσου και του τι μπορεί να προσφέρει στους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Η Τράπεζα Δωδεκανήσου είναι σήμερα μια δυναμικά αναπτυσσομένη σύγχρονη Τράπεζα, με άριστη οργανωτική δομή και τεχνολογική επάρκεια που της δίνουν πλέον την δυνατότητα ανάπτυξης νέων και σύγχρονων προϊόντων, όπως τα νέα προγράμματα Χρηματοδοτικής Μίσθωσης - Leasing -, το Internet Banking, η πιστωτική κάρτα 12 Visa Classic σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, καθώς και τώρα η ανάπτυξη του συστήματος της πληρωμής των λογαριασμών Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. στις Τράπεζες.

Καλούνται όλοι οι καταναλωτές να αξιοποιήσουν αυτό προνόμιο της πληρωμής των λογαριασμών στις Τράπεζες, είτε στα ταμεία των Τραπεζών, είτε με πάγια εντολή από τον λογαριασμό τους.
 
Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Copyright © 2002, All Rights Reserved